close
PHOTO/VIDEOSTIRI

Vezi cum arată primul resort plutitor! Ineditul proiect costă 130 milioane de $

hepta-2347174

Un designer futurist italian vrea să schimbe conceptul de turism clasic şi aduce în prim plan o idee de milioane. Michele Puzzolante a creat conceptul unui insule artificiale plutitoare, proiect care se ridică la suma de 130 milioane de dolari.

www.one.ro
www.one.ro

Scopul urmărit al autorului conceptului de la MPD Designs este acela de a crea o lume mai bună, cât mai multe locuri de muncă. Conceptul este prietenos cu mediul înconjurător pentru că nu există deşerturi radioactive, emisii de gaze, nu influenţează încălzirea globală şi reutilizează surplusul de energie.

www.one.ro
www.one.ro

Resortul de lux, care va funcţiona exclusiv cu energie solară, reprezintă viitorul turismului. Hotelul poate fi plimbat în cele mai exotice locuri. Solar Floating Resort a primit aprobarea de construcţie din partea guvernului din Maldive, iar în această primăvara se pun bazele măreţului  şi inovatorului proiect.

www.one.ro
www.one.ro

Complex hotelier alcătuit din apartamente de lux plutitoare pe Oceanul Indian va fi dotat cu  3 mini-aeroporturi/heliporturi, port pentru ancorarea a 14 yachturi, piscine, camere cu vedere subacvatică, restaurant subacvatic.

www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro
Tags : ineditinsulaluxplutitorproiect