close
MONDENMUZICASTIRI

Mariah Carey şi miliardarul James Packer fac pregătiri de nuntă

Daily Instagram Posts

Cântăreaţa Mariah Carey urmează să se căsătorească cu logodnicul său, James Packer, în cadrul unei ceremonii intime care se va desfăşura pe insula Barbuda din Caraibe, în această vară, anunţă contactmusic.com.

Mariah Carey, în vârstă de 45 de ani, îşi va uni destinele în luna iunie a acestui an cu afaceristul australian James Packer, în vârstă de 48 de ani.

www.one.ro
www.one.ro

Cei doi îndrăgostiţi, care s-au logodit la finalul anului 2015, îşi doresc o nuntă restrânsă la care doresc să invite în jur de 50 de prieteni apropiaţi şi membri ai familiei.

În insula Barbuda din Caraibe, Packer şi Robert De Niro au investit 250 de milioane de dolari într-un hotel privat. Nu se cunoaşte exact unde sau când va avea loc nunta, deoarece Mariah Carey şi Packer nu îşi doresc să fie în ochii presei.

Programul al artistei este foarte plin în această, aceasta pregătindu-se pentru primul său turneu în Europa din ultimii 10 ani. Vestea a venit la o zi după ce diva a dezvăluit faptul că va avea propria sa emisiune tip reality show, ‘Mariah’s World’, care va fi difuzată pe postul E! în lunile următoare.

Tags : CareyindragostitlogodnaMariah CareymiliardarnuntaPacker