close
MONDENMUZICASTIRI

Jennifer Lopez lanseaza un nou single

mgid-uma-video-mtv

Jennifer Lopez are planuri mari pentru perioada post American Idol, iar intr-un scurt interviu cantareata a dezvaluit ca in seara marii finale va lansa un nou single – Ain’t Your Mama.

www.urban.ro
www.urban.ro

 

In mini-interviul pe care l-a oferit, J.Lo a vorbit despre Shades of Blue, care se va intoarce pentru un al doilea sezon, despre noul ei single care va fi disponibil chiar joi seara si despre showul de la Vegas, unde a luat-o pe urmele lui Britney Spears sau Celine Dion.

Jennifer Lopez s-a intors la LA Reid si Epic Records, iar aceasta piesa ar putea marca lansarea unui nou album, la doi ani de la aparitia AKA. De altfel, alaturi de Epic, cantareata a lansat unul dintre cele mai de succes materiale ale sale si care i-a marcat definitiv cariera – J.LO – in 2001. Au urmat apoi The Real Me si Rebirth, la fel album de succes, pentru ca odata cu LOVE? cantareata sa se mute la Island. A.K.A. a fost un material consistent, insa departe de a fi plin de hituri; a dat single-urile I Luh Ya Papi, First Love si Booty, piesa cu care chiar a reusit sa atraga atentia.

Tags : jennifer lopezjlolansarenew single