close
STIRI

Iubitorii de Apple au de acum Iphone SE

iphone-se-telefonul-apple-de-4-inch-s-a-lansat-acestea-sunt-specificatiile_size1

Noul telefon  Apple a fost considerat multă vreme drept un iPhone 5S îmbunătățit, apoi un iPhone 6 mai mic, dar în ultimele zile adevăratul său nume, împreună cu imagini și filmări cu acest aparat au început să apară pe Internet, oferindu-ne detalii din ce în ce mai precise cu aspectul noului iPhone SE.

Noul device vine cu ecran cu o diagonală de 4.0 inch. Acesta vine de asemenea cu capacități de plată stil wireless (sau NFC) iar camera poate face fotografii și filme în rezoluții 4K, sau filme la rezoluții full HD la 60 fps. De asemenea aparatul poate filma în slow-motion cu un framerate 240 fps.

www.yoda.ro
www.yoda.ro

Design-ul este în mod surprinzător asemănător cu iPhone 5S și nu cu iPhone 6, contrar cu ce se specula înainte de către presă. De asemenea, aparatul are un ecran de 4 inch cu rezoluție 1334×750, care ascunde sub el un procesor Apple A9 64-bit și 2GB RAM. Spațiul de stocare va fi de 16 sau 64GB, iar serviciul Apple Pay va fi și el disponibil.

www.yoda.ro
www.yoda.ro

Cea mai nouă veste este legată de camera foto. iPhone SE este cel mai mic smartphone capabil să filmeze la rezoluție 4K. Acest fapt este posibil datorită camerei de 12MP găsite în prezent și pe iPhone 6S și beneficiază de asemenea de stabilizare optică a imaginii.

www.yoda.ro
www.yoda.ro

Noul aparat de va bucura de un nou procesor pentru mișcare M9, noi piese dedicate rețelisticii care să permită viteze mai mari de accesare a Internetului. De asemenea utilizatorii vor putea efectua apeluri prin Wi-Fi iar telefonul va fi echipat cu Bluetooth 4.2.

Evident, așa cum era de așteptat, noul telefon va veni cu iOS 9.3.
Culorile disponibile vor fi cele caracteristice Apple: argintiu, roz, auriu saugri stelar. iPhone SE va fi disponibil incepand cu data de 31 martie. In luna mai, el va fi ajuns in 110 tari. Precomenzile pentru noul dispozitiv incep din 24 martie.

www.yoda.ro
www.yoda.ro
Tags : iosiphonejobsSEsteve jobstehnologie