close
FILMEMONDENSTIRI

Harrison Ford isi scoate la licitatie jacheta de piele din Star Wars

harrison-ford-hon-solo-jacket

Celebrul actor american Harrison Ford s-a hotarat sa se desparta de la fel de faimoasa lui jacheta din piele pe care a purtat-o in filmele din seria “Star Wars”, scotand la licitatie frumosul articol de imbracaminte.

Jacheta, care a fost cel mai recent vazuta in ultima parte a seriei, si anume in “Star Wars: The Force Awakens”,are un pret de pornire al licitatiei de 18.000 de dolari.

www.urban.ro
www.urban.ro

Cel care isi va dori nespus de mult aceasta piesa legndara trebuie sa scoata, asadar, nu numai o suma frumusica din buzunar, ci si sa afle ca banii vor fi directionati catre o cauza nobila. Astfel, toata suma obtinuta in urma licitatiei va merge catre NYU Langone Medical Center si catre fundatia FACES (Finding a Cure for Epilepsy and Seizures – In cautarea unui leac pntru vindecarea epliepsiei si a crizelor epileptice).

Decizia lui Ford de directionare a acestei sume catre institutia spitaliceasca nu este intamplatoare, fiica sa in varsta de 25 de ani, Georgia, fiind una dintre persoanele afectate de aceasta boala. Dupa ani de diagnostic eronat, echipa medicala de la NYU Langone a reusit sa ii ofere atat diagnosticul corect, cat si tratamentul adcvat, iar de opt ani de zile Georgia nu a mai avut nicio criza epileptica.

Tags : actorfilmgeacalicitatiestar wars