close
FILMESTIRI

Filme noi in saptamana 1-7 aprilie

minte-ma-frumos-in-centrul-vechi

Iata cu ce premiere ne ademenesc distribuitorii, in acest superb inceput de aprilie:

MY BIG FAT GREEK WEDDING 2

Continuarea uneia dintre cele mai de succes comedii din ultimii ani, ,,Nuntă á la grec 2”  sare peste zece ani de la ultimul moment in care am vazut familia Portokalos. Toula si Ian sunt casatoriti de mult timp si, asa cum este normal,  relatia si-a mai pierdut din scantei. La fel ca multe mame de adolescenti, Toula este la cutite cu fiica ei si incearca sa gaseasca timp pentru ea si relatia cu sotul ei.
Odata descoperit, secretul familiei Portokalos va reuni intregul clan pentru o noua nunta, mult mai mare si mai… greceasca.

BANAT

Banat este povestea unei emigratii in sensul opus celei obisnuite: nu din Romania in Italia, ci din Italia in Romania, in cautarea unui loc de munca si a fericirii. Este oare exilul din propria tara singura cale spre implinire? In Banata avem povestea unor tineri aflati in plina criza. Ivo si Clara sunt doi straini care isi impart bunele si relele varstei de 30 de ani, precum si dezamagirea fata de tot ce ii inconjoara. Clara a iesit dintr-o relatie de lunga durata si e pe cale sa isi piarda locul de muncă. Ivo este somer, iar frustrarile il imping spre o decizie radicala.

THE OTHER SIDE OF THE DOOR

In acest horror supranatural o avem ca protagonista pe Sarah Wayne Callies (The Walking Dead), in rolul unei mama indurererata care si-a pierdut copilul intr-un accident teribil si care primeste sansa de a-si lua ramas bun de la el. Mai exact, in timpul unei calatorii prin India, da peste o persoana care poate intra in contact cu celalalta lume, care e dispusa sa o ajute. Sarah isi poate auzi copilul, dincolo de o usa, dar nu are voie sa deschida usa. Evident ca incalca aceasta interdictie, distrugand balanta dintre viata si moarte si dezlantuind haosul.

MINTE-MA FRUMOS IN CENTRUL VECHI

O comedie romaneasca despre cinci tineri actori ce pregatesc un spectacol intr-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu si Freddy alcatuiesc un armonios pentagon amoros. Mai exacr –  Dora si Lucy sunt indragostite de Doru, dar Doru e indragostit de pacanele. Alecu e indragostit de Dora, dar se multumeste cu Lucy. Lucy se multumeste cu toti, dar Freddy… Chiar: pe cine iubeste Freddy?

BARBIE: SPY SQUAD

Avem si-o animatie pentru fetite! Vedetele sunt Barbie™, impreuna cu prietenele sale, Teresa™ si Renee™, care se transforma din niste sportive care se antreneaza intensiv in spioane sub acoperire!

Tags : cinemacinematograffilmepremiera