close
FILMEMONDENSTIRI

Eddie Murphy va fi tata pentru a noua oara!

Eddie+Murphy+18th+Annual+Mark+Twain+Prize+daIBkWnAnl_x

Cred ca nici Eddie Murphy nu s-a gandit niciodata la faptul ca va ajunge sa aiba nici mai mult, nici mai putin de 9 copii, dar iata ca in curand asta se va intampla.

Simpaticul actor pe care il stim cu totii din filme precum Beverly Hills Cop (la care se si anunta o noua parte in curand), Norbit, Profesorul Trasnit, Dr. Doolittle si Shrek, va deveni in acest an tata pentru a noua oara, prietena sa, Paige Butcher, o frumoasa blonda in varsta de 36 de ani, de profesie model, fiind insarcinata. Bebelusul va fi primul copil al modelului.

www.urban.ro
www.urban.ro

Eddie, care este tatal a opt copii, dintre care cinci sunt rodul iubirii dintre el si fosta sa sotie, Nicole Mitchell, iar unul al povestii de dragoste dintre el si fosta Spice Girl Mel B, cantareata Melanie Brown, este partenerul lui Paige din anul 2012. Nu se stie exact cum s-au cunoscut cei doi, dar stim sigur ca amandoi iubesc cafeaua, fiind adesea imortalizati de paparazzi cu cate un pahar mare de cafea in mana. In plus, putem baga mana in foc ca vor avea un copil extrem de frumos!

www.urban.ro
www.urban.ro
Tags : actorcopiiEddieEddie MurphyMelanie BrownmondenMurphynouaSpice Girlsstiritata