close
MONDENMUZICASTIRI

Drake a lansat doua piese noi cu Jay Z si Kanye West

635874705489885200-1142373896_drake-2

Drake tace si face si chiar daca nu spune foarte multe despre viitorul sau album, rapperul a lansat doua noi piese. Pop Style e un featuring cu Jay Z si Kanye West, iar One Dance e un featuring cu Wizkid si Kyla.

635874705489885200-1142373896_drake-2

Pop Style e o ocazie pentru ca fiecare dintre cei trei rapperi sa ia cuvantul si sa spuna ce gandeste – Kanye vorbeste despre “devils out my life”, in timp ce Hov spune ca “they are still out to get him”, iar canadianul ne aminteste ca toate eforturile sale sunt pentru el si familia lui.

-> Asculta Pop Style <-

One Dance e o piesa mult mai ritmata si mai pozitiva, numai potrivita pentru dans, in care rapperul mai vrea un singur dans inainte de a pleca. La putin timp de la aparitia acestor track-uri, au ajuns deja in topul celor mai discutate track-uri din social media si din moment ce rapperul a pus si hashtagul #views, sansele sunt mari sa le regasim pe noul sau album.

-> Asculta One Dance <-

Drake a reusit sa ajunga la varful Hot 100 cu piesa Hotline Bling, track trecut initial cu vederea din cauza conflictului pe care rapperul il avea cu Meek Mill. Chiar si asa, piesa, alaturi de videoclip, a ajuns un adevarat fenomen un social media. Acum, Drake se afla pe prima pozitie in Hot 100 datorita featuring-ului cu Rihanna pe cel mai recent single al cantaretei din Barbados – Work. Anul trecut, Drake a lansat, fara nici un fel de anunt, If You’re Reading This, It’s Too Late, un mixtape transformat in album oficial. Materialul a atras imediat atentia, chiar daca nu era plin de hituri, insa noi asteptam in continuare Views from the 6, care ar trebui sa apara oficial anul acesta.

Tags : drakeKanye Westlansaremuzicapiesa noua