close
PHOTO/VIDEOSTIRI

Big Major Cay – insula unde traiesc porci

03voyages-bahamas-slide-33HB-master1050

Big Major Cay, Bahamas este o mică insulă, nelocuită, cu multa padure. Este o insula unde foarte multi porci semi ferali traiesc aici, in libertate. Exista foarte multe povesti, despre cum au ajuns acesti porci aici. Unii spun că porcii înotau spre insulă după un naufragiu; altii spun ca niste marinari i-au lăsat aici, intenționand să se intoarca și să ii taie pentru hrana. Altii au declarat că au adus porcii la începutul anilor 1990. Recent, au devenit un fel de fenomen. Amy Schumer a postat o fotografie pe Instagram cu ea și prietenii ei (inclusiv Jerry Seinfeld), cum stau cu unul dintre porcii de pe insulă.

Porcii sunt foarte toleranti cu oamenii. Depinde foarte mult cum reactioneaza turistii, insa atitudinea animalelor este una toleranta. Acești porci se așteaptă să fie hrăniti, avand in vedere ca multi dintre turisti le dau sa manance.

www.nytimes.com
www.nytimes.com

Chiar daca este o insula pustie, este foarte vizitata de turisti, datorita acestor porci. Chiar daca turistii mananca in salbaticie si locuiesc sub cerul liber, experienta porcilor salbatici este o experienta unica.

www.nytimes.com
www.nytimes.com
www.nytimes.com
www.nytimes.com
Tags : bahamasinsulaporciporci salbatici