close
SOCIALSTIRI

ATAC TERORIST in aeroportul Ataturk din Istanbul!

cmd-drwwyaayjhu_56635400

Updates:

Ora 00:16 Guvernatorul din Istanbul, citat de ABC NEWS, spune ca ar fi fost vorba despre trei atacatori. Mai mult, martorii sustin ca un politist a atacat unul dintre atacatori, l-a trantit la pamant, iar in acel moment acesta s-a detonat.

Ora 00:13 Potrivit AP, autoritatile din Turcia au anuntat ca numar mortilor se ridica in acest moment la 28 si cel putin 60 de raniti.

Turcia e lovită de atentate. Mai multe explozii au avut loc pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Potrivit primelor informaţii, furnizate de ministerul turc al Justiţiei, s-ar fi înregistrat cel puţin 10 morţi şi 40 de răniţi.

Conform primelor informații ar fi vorba de cel puțin două explozii care au avut loc în parcarea aeroportului. Mai mulți oameni au fost răniți, nu se știe câți, și nu se știe nici dacă sunt morți.

Presa din Turcia anunță că aproximativ 40 de persoane au fost rănite. Exploziile au avut loc în zona terminalului Sosiri al aeroportului.

Un oficial turc a confirmat pentru Reuters că două explozii au avut loc în aeroport. Presa turcă scrie că există informații potrivit cărora exploziile ar fi fost provocate de doi teroriști sinucigași și alți doi înarmați, care au vizat locații separate din aeroport.


Focuri de armă au fost auzite și parcarea din apropierea aeroportului, anunță CNN. Patru bărbați înarmați ar fi fost văzuți fugind din aeroport spre parcarea cu pricina.

 

Mai mulţi răniţi au plecat spre spitale cu taxiuri aflate în parcarea aeroportului.

Aeroportul Ataturk e cel mai mare al Turciei și e folosit pentru destinații internaționale.

Sursa articolului RTV.NET

Tags : atacataturkimaginiistanbulLIVEteroristturcia