close
MONDENSTIRI

Angelina Jolie, internată în spital de urgenţă! A ajuns la 35 kg

Angelina-Jolie

Conform ultimului număr al revistei ”National Enquirer”, celebra Angelina Jolie a ajuns să cântărească doar 35 de kilograme, fiind internată, de urgenţă, în spital.

Angelina-Jolie

Prima pagină prezintă o imagine cu vedeta extrem de slabă şi ameninţarea cu divorţul a soţului, Brad Pitt. ”Nu este o glumă, trebuie să te apuci să mănânci cum trebuie, altfel de despărţim!”

Pare greu de crezut că o femeie la 40 de ani şi 1,69 m, poate ajunge să cântărească, din propria voinţă, doar 35 de kilograme, aceasta fiind greutatea unui băieţel de 8-10 ani. Însă cei de la ”National Enquirer” ne asigură că aşa este! Sub titlul ”O muribundă…Angelina Jolie a ajuns la 35 de kilograme iar Brad ameninţă cu divorţul”, celebra revistă publică imagini şocante cu faimoasa actriţă, extrem de slabă. ”El a făcut tote eforturile pentru a o obliga pe Angelina să mănânce cum trebuie, dar vede, zi de zi, cum chinurile sale nu dau roade, actriţa suferind de anorexie. Pentru că a a epuizat toate variantele, Brad a ameninţat, zilele acestea, cu divorţul”, scrie ”NE”.

angie-1

 

Tags : angelie jolieanorexieanorexixacancerspital