close
SOCIAL

Un mesaj simplu, scris pe paharul comandat, i-a schimbat viaţa! INCREDIBIL!

starbucks_coffee_part_15__by_hystericalemotion-d30bcpb

Un simplu mesaj, un gest banal, făcut de un om care lucra într-o cafenea a schimbat viaţa unei adolescente rătăcite. Iată cum tragedia care urma să se petreacă a fost transformată într-o minune. Totul s-a petrecut în Salem, New Hampshire.

O adolescentă pe nume Bekah Georgy ducea o luptă pe viață și pe moarte cu anorexia. Ea își descria experiența astfel:

“Când mă privești presupui că sunt fericită, extrovertită și plină de viață. Dar nu mă vezi cu adevărat pe mine. Nu ai de unde să știi că dincolo de acest zâmbet lipit aiurea este de fapt o fată care a căzut și s-a rupt în bucăți. Nu ai de unde să știi că această fată se urăște atât de mult, încât s-a înfometat singură jumătate din viață. Sau că a încercat să își ia viața de cinci ori până acum.”

Recent, această adolescentă a vizitat o cafenea iar un angajat a decis să încerce să îi facă ziuă mai bună, scriindu-i un mesaj simplu pe paharul de cafea: ,,ZÂMBEȘTE!”.

“Un simplu act de bunătate poate însemna totul pentru cineva. Poate dă speranță pentru cei lipsiți complet de speranță. Acum am de gând să transmit această speranță mai departe. Dragă chelner, mulțumesc. Mulțumesc pentru că mi-a schimbat ziua și viața!”.