close
SOCIAL

Idei unice pentru Petrecerea Burlacitelor

136579043

Are mirele, a rezervat locatia pentru petrecerea de nunta, si-a luat rochia de mireasa, iar acum incepe numărătoarea inversă pentru nunta ei mult visata. Ultimul lucru pe care mai trebuie sa il faca este sa petreaca o seara de neuitat alaturi de cele mai bune prietene! Dacă vrei sa planifici o petrecere a burlacitelor pentru una dintre cele mai bune prietene, noi iti dam mai multe idei si cu siguranta viitoarea mireasa nu isi va uita petrecerea, iar voi, prietenele ei, va veti simti minunat alaturi de ea!

Daca e o persoana dornica de aventura, va recomandam sa iesiti un weekend in camping cu cortul. Daca vremea va tine cu voi, distractia va fi pe masura si cu siguranta si ea si voi va veti aminti aceste zile.

www.pinterest.com
www.pinterest.com

Petrecere in pijamale ca in liceu – o noapte petrecuta intre fete ca pe vremea liceului, este o amintire si o experienta de neuitat. Puteti inchiria o casaundeva in afara orasului, cu un living mare, unde sa aveti loc pentru jocuri, dans si alte nebunii. Nu uitati jocurile, un film bun si poate o fantana de ciocolata sa va indulceasca seara.

www.pinterest.com
www.pinterest.com

Degustare de vinuri – daca prietena voastra este iubitoare de vinuri fine, inchiriati o limuzina si plimbati-va prin locurile cele mai dragute din oras, unde puteti incerca diverse vinuri. Nu uitati sa faceti poze.

www.gettyimages.com
www.gettyimages.com

Cursuri de dans la bara – daca prietena voastra nu a incercat si o stiti bucuroasa sa invete tehnici noi de a-si suprinde viitorul sot, cateva cursuri de dans la bara i-ar prinde bine. Nu uitati sa fiti cu ea, sa o filmati, sa ii incurajati evolutia si apoi sa va povesteasca si rezultatul.

www.pinterest.com
www.pinterest.com

Nu uitati cadourile – Acesta trebuie sa fie un moment interesant pentru mireasa, iar tu și prietenele ei cele mai bune puteti împărtăși bucuria ei cu o petrecere a burlacitelor minunată. Nu uita sa gasiti si cadoul perfect. Fa-l sa fie special si din inima. Ceva personalizat ar surprinde placut orice persoana – o bratara gravata cu numele voastre, un tablou personalizat pe care sa si-l expuna in noua casa. Orice decideti, important e sa fie din suflet!

Petrecere frumoasa si de neuitat!

 

Tags : burlacitadans la baraideimiremireasapetrecerea burlacitelorpicnic