close
SOCIAL

Cum recunosti o nimfomana?

1_29-589×490

Nimfomania sau hipersexualitatea reprezinta dorinta nestavilita de a face sex. Termenul se foloseste numai in cazul femeilor niciodata satisfacute din punct de vedere sexual, dependente de relatiile intime.

www.realitatea.net
www.realitatea.net

Din pacate, nimfomania este o boala psihica (nu fizica!) care se manifesta prin dorinta sexuala exacerbata a unei femei si nevoia stringenta de sex, astfel ca o femeie nimfomana nu va fi niciodata satisfacuta pe deplin din punct de vedere sexual. Ea va atinge greu orgasmul si nu va reusi niciodata sa isi descatuseze pe deplin energia sexuala, fiind mereu convinsa ca o partida de sex poate fi din ce in ce mai buna, insa nu are rabdarea necesara sa se obisnuiasca cu un anumit partener.

Chiar daca uneori poate fi distractiva si barbatii sa fie atrasi de asta, nimfomania are si o latura intunecata, ca orice alta dependenta. Asta pentru ca duce la relatii sexuale de incontrolabile, promiscue, neprotejate, cu consecinte fatale. Femeia nimfomana nu este neaparat o femeie cu o pofta sexuala foarte mare, ci mai degraba o femeie permanent nesatisfacuta din punct de vedere sexual, care incearca sa vindece aceasta “deficienta” prin cresterea raporturilor sexuale, in cautarea placerii supreme. Singurul tratament pentru nimfomanie constă în vizita la psiholog sau chiar psihiatru.

Dorinta sexuala puternica, intensa sau chiar foarte intensa nu este similara obligatoriu cu nimfomania, pentru ca iti poti dori sa faci dragoste de mai multe ori pe zi fara sa fi nimfomana.

1_29-589x490

Iata aici cateva semne care v-ar putea ajuta sa aflati daca femeia de langa voi este nimfomana:

– Oricât de multe escapade sexuale trăieşte, nu se simte niciodată pe deplin satisfăcută. Simte nevoia mereu de altceva şi altcineva. Prin sex cauta atenţia celui de lângă tine, iar odată ce o primeşte îţi dai seama că nu asta îţi doresti.

– Aduce mereu în discuţie teme sexuale şi se gândeşte la amicii tăi ca la nişte potenţiali parteneri de sex. E posibil sa si flirteze subtil cu ei pentru a-si asigura o portiţă deschisă.

– Nu poate păstra o relaţie prea mult timp pentru că se loveşte de aceeaşi problemă: monogamia! Pur şi simplu nu se poate abţine, astfel încât să faca sex doar cu o singură persoană. Se simte tentată să înşele.

nu-sunt-nimfomana-doar-pentru-ca-nu-mai-poti-tu-610x440

– Simte ca singurul raspuns si antidot la neimplinirile, anxietatile si problemele ei este sexul – După ce face sex cu tine sau cu altcineva, îsi pierde interesul pentru acea persoana. Brusc, acea legătură magică devine una fără sens. Simte că nu se poate implica emoţional în nicio relaţie şi prefera oricând un prieten cu beneficii.

– Adora sa fie in centrul atentiei, este un veritabil magnet pentru barbati, pentru ca simte ca nu ii este suficienta atentia unui singur barbat.

 

Sursa: realitatea.net

 

Tags : femeiehipersexualitatenimfomananimfomaniesexsexualitate