close
SOCIAL

Amanta Diavolului – povestea REALĂ care nu te va mai lăsa să dormi noaptea…

C1C-700×500

Un grup de turişti a găsit o bătrână plină de sânge printre ruinele unei case, în mijlocul unui câmp din Irlanda. Tinerii povestesc că femeia stătea pe podea în genunchi, printre rămăşiţele tavanului căzut care îi acopereau rochia neagră, era plină de sânge, îi lipseau unghiile, iar pe mâna stânga avea două inele de aur.

Privirea bătrânei părea pierdută şi nu a răspuns la întrebările lor de parcă nici nu i-a auzit. Tinerii au luat femeia şi au dus-o la cel mai apropiat spital. Pe drum, turiştii spun că bătrâna nu a încetat să rostească nişte cuvinte într-o limbă necunoscută. Reagan, unul dintre turişti a apreciat că după felul în care femeia vorbea părea că spune o rugăciune sau un blestem.

Medicii care au consultat bătrâna au observat că pe lângă dezorientarea şi simptomele de demență senilă care erau evidente, femeia avea ochii anormal de înfundaţi în orbite, mucoasa orală foarte uscată, tahicardie, insuficienţă renală şi pielea extrem de scorojită.

Pe patul de spital bătrâna privea foarte atent o cruce atârnată pe perete şi a spus în latină” Isus din Nazaret, regele iudeilor”, după care a căzut într-un somn adânc de trei zile.

Imediat ce femeia s-a trezit, medicii au rămas surprinşi de claritatea cu care acesta vorbea, a mulţumit tuturor că i-au salvat viaţa şi a întrebat de turiştii care au găsit-o printre ruine. Între timp, autorităţile au început o anchetă. Femeia le-a spus poliţiştilor că se numeşte Parlatrochka Karkovena şi locuieşte în apropierea locului unde a fost găsită.

Cu toate acestea, bătrâna mărturiseşte că practică magia neagră şi s-a născut în anul 1217 într-un stat slav. Doi copii i-au fost ucişi de nişte războinici mongolezi din timpul domniei lui Genghis Khan (unul dintre cei mai mari cuceritori din toate timpurile din Asia care a domnit Imperiul Mongol între anii 1206-1227) de asemeni, i-au luat averea şi i-au ars casa, moment în care tânără mamă a decis să facă o vrajă pentru a blestema destinul asasinilor.

Pentru succesul vrajei, Karkovena susţine că şi-a vândut sufletul diavolului şi de atunci a devenit una din amantele lui şi nu a mai lăsat-o să moară. Bătrâna povesteşte că Satan chinuie femei din toată lumea astfel, că are puterea de transforma totul după bunul plac, mai ales femeile bătrâne în făpturi frumoase şi deseori femeile care îşi vând sufletul sunt folosite în scopuri carnale în mijlocul iadului.

Karkovena a povestit că atunci când diavolul se plictiseşte de o femeie, îi redă acesteia sufletul şi o trimite înapoi pe pământ unde continua să o chinuie până la moarte. După ce Karkovena a spus că fuge de Satan de 50 de ani, le-a cerut medicilor să îi aducă un pahar de apă cu puţin mărar tocat şi un preot.

Potrivit culturii tracice, mărarul reprezintă iarba renaşterii, a tinereţii perpetue şi a înfloririi. În timp ce bătrână bea paharul de apă, a mărturisit preotului că nimeni nu trebuie să se teamă de diavol, pentru că ”Abba este aproape” – (Abba înseamnă ”tată” în limba aramaică). După spovedire, Parlatrochka Karkovena a murit din cauze naturale, deşi condiţia sa medicală nu indica acest lucru.

Tags : amantadiavoluluipoveste groazareala