close
SOCIAL

9 imagini care dovedesc că SFÂRȘITUL LUMII e mai aproape decât crezi! Numărul 6 te va lăsa FĂRĂ GLAS!

20-1

Există o întrebare mai veche decât lumea însăși, care îi preocupă, în mare parte pe cercetătorii și oamenii de știință, și într-o mai mică măsură, chiar și pe noi, oamenii de rând. Aceasta este: „Când va veni sfârșitul lumii, mai exact?”

Cum a apărut viața pe Pământ și cum a fost creată lumea sunt întrebări care aparțin de domeniul trecutul, ceea ce îi preocupă pe oamenii de știință, în schimb, este viitorul, sau mai exact, sfârșitul acestuia.

Imaginile pe care urmează să le vedeți dovedesc că sfârșitul lumii este mai aproape decât crezi. Între atâtea calamități naturale și daunele pe care omul însuși îl provoacă naturii, sfârșitul lumii e doar o chestiune de timp.

Dar cuvintele și explicațiile sunt de prisos, în acest caz. Aceste 9 imagini spun cât 1000 de cuvinte, sau chiar mai mult!

Este important ca toți oamenii să aibă acces la aceste fotografii și la aceste informații, așa că ai face un bine planetei dacă ai distribui și tu acest articol! Toți trebuie să descopere aceste lucruri!!!

1. Priveliște de deasupra metropolei Mexico City, cu mai bine de 20 de milioane de locuitori

2. Un elefant uciș de braconieri și lăsat să putrezească

3. Pădurea tropicală în flăcări. Odinioară, caprele obișnuiau să pască acolo

4. Urme ale traficului aerian excesiv din Londra

5. Un camion imens livrează o cantitate excesivă de nisip petrolifer pentru procesare. Nisipul petrolifer este considerat sursa de energie a viitorului

6. Un bărbat agricultor simplu, care nu poate suporta mirosul Râului Galben din Mongolia

7. O instalație de incinerare a deșeurilor și împrejurimile sale, în Bangladesh

8. O furtună de foc care plonjează asupra Colorado – rezultatul crescut al incendiilor sălbatice se datorează schimbărilor din climat

9. Urmele lăsate de extracția petrolului în provincia Alberta din Canada

Tags : imagini apocalipticeimpresionantsocant