close
CLASSYPHOTO/VIDEO

Tu ce porti astazi?

05594c95140e9d2ded378aa3e37ae854

Cele mai aşteptate perioade sunt weekend-urile şi, bineînţeles, zilele toride de vară. Şi, pentru că mereu avem o dilemă cu privire la ţinutele pe care vrem să te abordăm atunci când evadăm pentru câteva ore spre munte, vizităm un oraş sau pur şi simplu cu ieşim cu cea mai bună prietenă la un fresh proaspăt la o terasă fancy, ne-am gândit să venim cu câteva sugestii care să vă ajute în alegerea outfit-ului de weekend.

Jeanşi boyfriend. Şi-au menţinut glorios poziţia în garderoba noastră pentru o perioadă lungă de timp, aşa că, de ce să nu le acordăm încă o şansă? Probabil te-ai plictisit de toate ţinutele pe care le-ai experimentat alături de jeanşii boyfriend însă, aceştia te vor scoate în lumină şi te provoacă  să încerci cât mai multe variante de a-i purta. Ţinutele de weekend trebuie să fie lejere şi casual, dar care totodată să atragă cât mai multe priviri. Alege să porţi jeanşii boyfriend alături de topuri şi bluze în nuanţe neutre, alături de sneakerşi sau o pereche de pantofi Oxford. Dacă vrei o ţinută mai elegantă, alege un blazer şi câteva accesorii de impact.

www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro

Salopeta din denim. Fie că vorbim de o salopetă lungă sau scurtă din denim, aceasta este ideală pentru weekend, pentru o ţinută confortabilă, mai ales că este chiar foarte utilă, aceasta oferindu-ţi posibilitatea de a o purta în câteva moduri creative şi îndrăzneţe. Alege o cămaşă sau chiar un top cropped, o pălărie sau chiar o bluză mai subţire şi ţinuta ta va fi una perfectă pentru o zi de weekend.

www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro

Fusta maxi. Fusta maxi este una dintre cele mai înţelepte alegeri de weekend. În funcţie de modelul şi de materialul pe care-l alegi, poţi adopta o ţinută elegantă şi rafinată, chic, sporty sau casual. Alege o fustă maxi din jerseu, cu crăpătură pe picior, alături de un top sau o bluză vaporoasă şi o pereche de ochelari oversize. Vei obţine un look summerish şi vei deveni atracţia principală, mai ales dacă adaugi ţinutei un strop de personalitate.

www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro
Tags : casualduminicafusta maxiimbracamintejeanslejersalopetatrendweekend