close
PHOTO/VIDEO

Internetul este consternat de ILUZIA OPTICĂ a 6 FETE cu doar 5 perechi de picioare!

cov il

Această iluzie optică virală a stârnit foarte multe controverse și semne de întrebare. Din această poză, pare că uneia dintre fete îi lipsește perechea de picioare.

Uită-te la fotografie îndeaproape: sunt șase femei în ea, dar pare că există doar cinci perechi de picioare! Fata din mijlocul canapelei apare complet fără picioare.

Dar, dacă acorzi o privire mai atentă asupra situației, vei vedea că nu e cazul să îți faci alte scenarii. Există soluții multiple prin care acest truc îți poate reuși chiar și ție.

De fapt, chiar foarte multe femei încearcă să imite această iluzie pentru a-și ascunde partea de mijloc a corpului în fotografiile de grup. Ești curioasă să afli cum funcționează cu adevărat?

Ei bine, femeia din mijloc se apleacă spre stânga ei, ceea ce înseamnă că picioarele din fața ei sunt chiar ale sale. A doua femeie din stânga poartă jeanși negri, care sunt ascunse în spatele picioarelor femeii care stă chiar pe marginea canapelei.

Știu că sună confuz, dar aici este o ilustrație care arată mai îndeaproape modul în care această iluzie funcționează. Siluetele fiecărei femei sunt conturate, pentru a face lucrurile mai clare.

După cum se poate vedea, femeia prezentată în galben îți apleacă corpul spre stânga ei, astfel încât să facă să pară că picioarele ei îi aparțin de fapt femeii subliniate în albastru.

Ambele femei de la marginea canapelei poartă blugi negri – adică cele marcate cu roșu și albastru. Un picior al femeii marcate cu albastru este ușor vizibil, iar dacă iluminezi imaginea, vei observa că acelea sunt două nuanțe diferite de negru.

Celălalt picioar este complet ascuns în spatele femeii marcate cu roșu.

Aici aveți un cadru mai îndeaproape, pentru o privire și mai clară asupra situației:

sursa