close
PHOTO/VIDEO

11 oameni despre care chiar NU CREDEAI CĂ EXISTĂ!

13-1

1. Francisco Domingo Joaquim – el poate deschide gura 16.9cm!

2. Chinezul Xie Qiuping are cel mai lung par din lume

3. Claudio Pinto are capacitatea de a-și mări ochii cu 95%.

4. Un accident l-a nenorocit pe acest barbat…

5. O vorbă populară spune că fiecare om are sufletul lui pereche, iar acest lucru pare să fie confirmat chiar și în cazul lui Godfrey Baguma, bărbatul despre care se spune că este cel mai urât om din univers și care a devenit tată pentru a opta oară.

6. Unchiul lui Yeti? 😐

7. Mikel Ruffinelli – soldurile lui Mikel Ruffinelli măsoară o circumferință absolut impresionantă de 2 metri și 40 de cm. Ea este nevoită să cumpere două bilete pentru locurile din tren și avion. Deși ea este mamă a 4 copii, susține că nu vrea să piardă niciodată în greutate.

8. Asha Mandela-cele mai lungi dreduri din lume

9. Michele Koebke –  și-a scăzut circumferința taliei de la 64 cm la doar 40cm prin purtarea unui corset timp de trei ani. Fata în vârstă de 24 de ani din Berlin, Germania, spune că își propune să coboare la 38 cm în talie pentru a fi asemenea idolului ei- Cathie Jung.

10. Simon și George Cullen, sau gemenii vampiri; au dinții ascuțiți asemenea unor colți, ei sunt palizi și nu pot sta în soare pentru prea mult timp.

11. Cassidy Hooper – fetița fără nas și ochi; fata americană Cassidy Hooper s-a născut fără două părți foarte importante ale corpului – ochii și nasul. Cu toate acestea, ea reușește să aibă un stil de viață aproape normal și să fie un model pentru ceilalți.