close
CLASSYPHOTO/VIDEO

10 bărbaţi care şi-au transformat corpul după 50 de ani pentru a dovedi că vârstă este doar un număr!

THS-Virals_Jan-3_Older-Men_Aging-1

Îmbătrânirea este un proces carese întâmplă pentru toată lumea, indiferent dacă ne place sau nu; înaintarea în vârstă este inevitabilă. Dar asta nu înseamnă că viaţa noastră nu mai poate să fie trăită la aceeaşi calitate. O alimentaţie sănătoasă, dar şi un ritm de viaţa alert ajuta să rămânem activi şi să avem grijă de noi, emoţional şi spiritual. Acest lucru poate ajuta pe oricine să facă dinanii lor de aur cea mai bună şi glorioasa vârsta.

Iar când te simți bine, arăți bine. Motiv pentru care acești oameni în vârstă care dovedesc lumii că stereotipurile despre îmbătrânire sunt total invers, sunt extrem de iubiţi şi apreciaţi. Ei nu sunt doar modele ale podiumului, ci şi modele în viaţa reală, exemple de urmat, indiferent în ce stadiu al vieţii te afli.

Philippe Dumas, 60

Acest domn mai în vârstă, superb, are întregul pachet! După ce a făcut saltul în lumea modelelor masculine, dar, mai întâi, făcându-se remarcat datorită bărbii foarte frumoase, Philippe Dumas a început o adevărată campanie pe Instagram. Parizianul spune că această carieră de model senior este încă la început, dar că are aşteptări mari!

Ei bine, Philippe, așteptăm cu nerăbdare să îţi vedem fața în reviste mai des!

Anthony Varecchia, 53

În cazul în care nu ştiai de unde provin acei mușchi, ei bine, Anthony Varrecchia poate cu siguranță să vă spună că este nevoie de o mulțime de ore de muncă grea și de un stil de viață sănătos. Toate pentru ca să arate fenomenal la 53 de ani!

Bărbatul cu părul argintiu care trăiește în New York, cu siguranță, merită să fie o senzație pe internet, caută-l şi tu pe Instagram pentru mai multe imagini!

Gianluca Vacchi, 50

Gianluca nu este cu siguranță o surpriză în acest top, el făcând furori anul trecut, cu dansul lui extraordinar de senzual. A executat impecabil acele mişcări şi asta i-a adus faima, dar poate oricând să facă o impresie şi mai bună. Priveşte-l cum arată la 50 de ani! Acest om de afaceri știe cu siguranță cum să simtă ritmul.

Aiden Brady, 50

După ce drumul său în lumea modei a început promiţător, nu cu atât de mult timp în urmă, Aiden Brady a încercat să îşi brand-uiasca şi Instgram-ul şi nu pare să rămână în urmă!

Și dacă ai crezut că talentele sale se opresc acolo, la fătuca cea frumoasă şi la corpul lui bine sculptat, din nou, acest oldie de aur a apărut pe marele ecran! Ce-i corect e corect; el este un star de cinema!

Eric Rutherford, 49

La fel ca un vin bun, Eric continuă să se îmbunătățească odată cu vârsta. Acest bărbat superb nu este doar un model senior, ci şi un organizator de evenimente din New York şi redactor la revista Large. Ce altceva poate acest om diabolic de frumos face, cu timpul lui? Fanii lui îl urmăresc pe Instagram şi îl adoră!

Alessandro Manfredini, 48

Cu părul alb ca zăpada în contrast cu ochii negri, care pur şi simplu te blochează, nu e de mirare că Alessandro “împuşca” contractele de modelling şi şedinţele foto una după alta!

Acest armăsar italian oferă inspirație şi stil pe bandă rulantă, acumulând un număr imens de următoritori pe Instagram.

Deshun Wang, 80

După ce a luat parte la săptămâna modei din China, Deshun şi-a făcut cu siguranţă debutul în modelling cunoscut! Publicul chiar l-a numit “cea mai sexy bunic din China”! De la star de cinema la regele podiumului, Deshun cu siguranță știe cum să câștige la viață.

Irvin Randle, 54

Barba lui Irvin face furori, orice tânăr ar da bani pentru a arăta aşa! Este şi putred de bogat, darte gândeşti vreodată că seniorul este bunic? Atunci când îl vezi cum arata, cu siguranţă, nu!

Ron Jack Foley, 50

În cazul în care Canada vrea ca lumea să se așeze pe spate și să fie chiar mai atentă la ea, atunci, cred că chipul lui Ron ar trebui să fie pictograma din Toronto. Acest bărbat superb are părul pe care orice fotomodel ar fi gelos și o viață de familie incredibil de puternică. 50 de nuanţe ale lui Grey, în varianta senior, clar!

Shan Michael Hefley, 54

Dacă sunteți în căutare de motivație pentru lucrarea şi tonifierea corpului, atunci nu căutați mai departe! Shan este cu siguranță o legendă absolută atunci când vine vorba de transformarea unui corp normal în unul incredibil. El a promis să mănânce sănătos și să se antreneze, devenind unuldintre cei mai invidiaţi bărbaţi, la 54 de ani.

Uneori, tot ceea ce ne lipseşte este un mic impuls pentru a ne aminti că vârsta nu trebuie să fie o scuză, iar timpul nu trebuie să fie un obstacol. Chiar dacă acest lucru este nou în viața ta, ar trebui să iei serios în considerare o alimentație sănătoasă și un stil de viaţa corect! Niciodată nu e prea târziu pentru a lua decizia potrivită pentru tine.

Tags : barbatidoar un numarfotomodelemodeleseniorivarsta