close
MUZICA

Avicii ne da vesti proaste – se retrage din muzica

Avicii

Dj-ul si producatorul suedez Avicii a anuntat astazi ca 2016 va fi ultimul sau an de concerte si festivaluri, urmand ca apoi sa ia o pauza extrem de lunga din tot ce inseamna universul muzical.

Pe numele sau real, Tim Bergling, DJ-ul a facut anuntul intr-un post destul de lung pe site-ul sau oficial in care a multumit tuturor celor care l-au sustinut in tot acest timp, inclusiv casei de discuri, familiei si nu in ultimul rand fanilor.

www.urban.ro
www.urban.ro

“Drumul meu pana aici a fost plin de succes, dar asta nu inseamna ca nu a avut parte si de hopuri. Am devenit adult in timp ce am crescut si ca artist si am ajuns sa ma cunosc mai bine si sa-mi dau seama ca mai sunt atat de multe lucruri pe care vreau sa le fac cu viata mea. Sunt interesat de atat de multe domenii, insa nu am suficient timp sa le acopar pe toate.

Alegerile mele si cariera nu au fost determinate de lucrurile materiale, desi eu sunt recunoscator pentru toate oportunitatile si confortl pe care mi l-a adus succesul. Ma simt binecuvantat ca am avut ocazia de a calatori in intreaga lume, insa am prea putin timp pentru persoana care se afla in spatele artistului.

Exista posibilitatea sa ma reintorc, insa nu foarte curand”, a declarat Avicii.

www.urban.ro
www.urban.ro

Aceasta veste a surprins lumea muzicii electronice si cu siguranta o sa se simta lipsa lui de-acum incolo.

La doar 26 de ani, Avicii se poate mandri cu o cariera scurta, dar plina de succes. El a intrat in lumina reflectoarelor odata cu piesa “Levels”, lansata in 2011, iar colaborarea cu David Guetta din 2012 pentru piesa “Sunshine”. Cele doua piese i-au adus si cele doua nominalizari la premiile Grammy.

In 2013 a lansat albumul sau de debut, “True” de pe care cu siguranta stiti piese precum “Wake me Up”, “Hey Brother”, “Addicted to you” sau “You Make Me”.

In 2012 si 2013 a ocupat pozitia a 3-a in topul anual realizat de DJ MAG in care sunt recunoscuti cei mai buni DJi ai lumii.

Ultimul show Avicii va fi pe 28 august, la Belfast.

Tags : AviciiBelfastDJelectronicamuzicaretragereTim Berling