close
MONDEN

Şi-au distrus chipul prin operaţii estetice – rezultatele sunt înfricoşătoare!

Screen Shot 2014-04-22 at 11.02.03 pm

Femeile sunt cele mai expuse acestui gen de presiune. Se simt mereu presate de către societate, să fie din ce în ce mai frumoase, mai bine îngrijite, mai elegante şi delicate. Au o mulţime de lucruri la care se gândesc, fără îndoială. Pornind de la faptul că sunt remunerate mai puţin comparativ cu bărbaţii, că sunt mai slabe fizic şi totuşi, trec prin situaţii mult mai greu de suportat, până la faptul că menstruaţia şi crampele abdominale sunt realităţi dureroase, femeile sunt obligate să îndure mult mai mult. Fizic şi psihic.

Dar, de departe cea mai importantă grijă a lor este să fie pe placul tuturor celor din jur şi să nu permită vârstei să înainteze.

Prin această etapă trec şi vedetele, se întreabă tot timpul ce să mai facă pentru a arăta cât mai fresh şi pentru a păcăli vigilenta fotografilor profesionişti. Nu vor să arate îmbătrânite, chiar. Acest lucru a dus la normalizarea pe scară largă a procedurilor de chirurgie plastică, pentru a opri timpul și a “corecta” sau “retuşa” natura.

Milioane de femei cad victime acestei presiuni și suferă intervenții chirurgicale pe bandă rulantă, într-un efort de a arăta ca la vârsta de 25 de ani, pentru eternitate.

După cum se poate vedea, rezultatele sunt înfricoșătoare. Cu toate acestea, fenomenul operaţiilor de împrospătare şi înfrumuseţare câștigă teren.

Kim Novak

Daryl Hannah

Donatella Versace

Meg Ryan

Melanie Griffith

Madonna

Lil Kim

Dolly Parton

Cher

Carrot Top (AKA Scott Thompson)

Celine Dion

John Travolta

Mickey Rourke