close
MONDEN

Fotografii ȘOCANTE cu fotomodelele lumii. Cum arată fără MACHIAJ

make up

Sunt fotografiate pentru cele mai mari publicaţii din lume, sunt adulate, admirate, urmărite şi invidiate de milioane de femei. Apar la patru ace cum se spune- sunt parfumate, machiate, cu parul şi manichiura făcute la perfecţie.

Pe reţelele de socializare postează fotografii în care apar în ipostaze superbe, iar lumea pare că este la picioarele lor. Totuşi, să nu uităm că și ele sunt femei ca oricare altele.

Uite cum arată nemachiate cele mai de succes fotomodele din lume! Unele au fost pozate de paparazzi, altele au acceptat să publice fotografii cu ele fără pic de machiaj pentru a face o declarație: toate femeile arată la fel nemachiate! Doar cu puțină atenție și îngrijire, fiecare doamnă și domnișoară poate fi superbă!

Ție cum ți se pare că arată aceste fotomodele? Mai bine cu machiaj sau fără?

Emily Didonato este un cunoscut model Victoria’s Secret, care arată la fel de bine și cu machiaj sau fără, nu-i așa?

Până și modelul care câștigă cei mai mulți bani nu arată impecabil 24/24. Gisele Bundchen a apărut de mai multe ori nemachiată, pentru că nu se sfiește să-și arate vârsta sau imperfecțiunile.

Joan Smalls demonstrează că, de multe ori, naturalețea câștigă și în fața unui machiaj bine realizat. E de înțeles de ce a fost aleasă ca model: are sex appeal și arată impecabil.

Da, și fotomodelele îmbătrânesc! Kate Moss arată că nu e nicio rușine să arăți că nu mai ai 20 de ani și că orice femei are zile în care nu arată chiar așa de fabulos!

Mariacarla Boscono pare puțin obosită și neîngrijită în imaginea din stâng. Dar asta nu înseamnă că frumusețea dispare complet când machiajul cade.

Natasha Poly are o frumusețe nordică pe care o promovează purtând un make-up natural. Așa că nu arată prea diferit atunci când nu e machiată.

Tags : fotomodelemake-upnemachiatevedete