close
FILMEMONDENPHOTO/VIDEO

Cum te poti transforma intr-o fetita Powerpuff!

the-powerpuff-girls-500×375

The Powerpuff Girls vor reveni pe micile ecrane cu o noua serie in care vom vedea aventurile lui Blossom, Bubbles si ale lui Buttercup in lupta cu monstrii care ataca Townsville.

www.urban.ro
www.urban.ro

Nu exista prea batrani sau prea tineri pentru articoul asta, trebuie sa specificam faptul ca The Powerpuff Girls este un serial de animatie care-a fost foarte popular in SUA perioada 1998-2005, iar ulterior fiind transmis pe Cartoon Network, si in Romania.

Trei fetite cu super puteri se luptau in fiecare episod cu puterile raului care voiau sa distruga micutul orasel Townsville si totodata sa cucereasca si lumea.

Ei bine, iata ca in acest an Fetitele Powerpuff revin cu o noua serie, iar pentru a marca premiera acestui sezon, cei de la Cartoon Network au lansat o aplicatie prin care te poti transforma si tu intr-o fetita Powerpuff (oricat de dubios ar suna asta).

Tot ce trebuie sa faci este sa mergi pe PowerpuffYourself.com si sa apesi pe “Power Me Up”, iar de-acolo sunt convins ca te descurci fara probleme.

Aceasta aplicatie le-a dat bineinteles prilejul celor mai creativi de a transforma si vedetele preferate in fetite Powerpuff, iar o parte din exemple le vedeti mai jos:

www.urban.ro
www.urban.ro – Beyonce – Drake – Adele
onedirection-powerpuff
www.urban.ro – One Direction
Tags : animataplicatiefetite powerpuffPowerPuffPowerpuff girls