close
MONDEN

7 actori care au fost concediați în timpul filmărilor. Al 6-lea te va SURPRINDE

CONCED

Daca esti actor si esti celebru asta un inseamna ca iti poti permite orice. Mai jos aveti cateva exemple de actori care au fost concediati chiar in timpul filmarilor.

1. Ryan Gosling
Ryan Gosling a primit rolul tatălui în filmul “The Lovely Bones”, dar a fost concediat chiar înainte de filmări, când regizorul Peter Jackson a observat că Gosling s-a îngrăşat mult pentru rol. Actorul avea o viziune complet diferită de cea a regizorului despre cum ar trebuie să arate personajul. Mark Wahlberg a primit rolul în locul său.

2. Lindsay Lohan
Actriţa, recunoscută pentru comportamentul său haotic şi problemele cu alcoolul, drogurile şi legea, a fost concediată în 2010 în timpul filmărilor pentru “The Other Side”. Producătorii au considerat că actriţa nu este de încredere şi ar putea pune proiectul în pericol.

3. Megan Fox a fost concediată în timpul filmărilor pentru seria Transformers, în 2009, după ce a făcut câteva comentarii dure la adresa regizorului Michael Bay, în cadrul unui interviu. Actriţa a declarat că este foarte dificil să lucreze cu Bay şi l-a comparat pe acesta cu Hitler.

4. Charlie SheenSheen a fost concediat în timpul filmărilor pentru celebrul serial “Doi bărbaţi şi jumătate”, care i-a şi adus succesul. Dar în 2011, Charlie Sheen a intrat într-o dispută cu creatorul serialului, Chuck Lorre. Actorul a fost înlocuit cu Ashton Kutcher.

5. Shannen Doherty a fost concediată în cel de-al patrulea sezon al serialului Beverly Hills din cauza comportamentului său impulsiv şi a conflictelor permanente cu colegii de platou. Actriţa a trecut prin aceeaşi situaţie şi în timpul filmărilor pentru serialul “Farmece”, fiind concediată pentru un conflict aprins cu actriţa Alyssa Milano.

6. Robert Downey Jr.
Actorul a avut în trecut probleme serioase cu alcool, drogurile şi chiar şi cu legea. Iar asta l-a costat în anul 2001 rolul din serialul de succes Ally McBeal. Robert a fost concediat după ce a fost arestat pentru suspiciunea de conducere sub influenţa drogurilor.

7. Richard Gere a fost concediat în timpul filmărilor pentru Lords of Flatbush. Motivul se pare că a fost un conflict serios cu colegul său de platou, Sylvester Stallone. Cei doi se detestau atât de tare încât s-a ajuns chiar la violenţă fizică.

Tags : actori concediati