close
MONDEN

5 femei care au fentat vârsta şi s-au căsătorit cu bărbați mai tineri

Screenshot (1)

Tuturor femeilor pare că le plac bărbaţii tineri, frumoşi, carismatici şi în putere…cine ar vrea să îşi împartă patul său restul vieţii alături de cineva de care nu se simte atras?! Dar de la plăcerea carnală până la dorinţa de a-şi oficializa relaţia, este un drum important.

Iată că aceste 5 vedete au descoperit secretul prin care să pună mâna pe bărbaţi mai…”necopţi”. Problema este că doar una dintre doamnele de mai jos a reuşit să şi menţină relaţia de amor cu iubitul mai tânăr.

MADONNA

Artistă s-a căsătorit în 2000 cu regizorul Guy Ritchie, cu zece ani mai mic decât ea. În același an s-a născut fiul lor, Rocco, iar opt ani mai târziu au adoptat un băiețel pe nume David. Din păcate, după adopție au și divorțat.

DEMI MOORE

Cu toții știm celebra căsnicie a lui Demi Moore cu Aston Kutcher, când ea avea 43 de ani, iar el 27. Au divorțat însă în 2013, iar despărțirea nu a fost tocmai ușoară pentru actriță, care se afla la a treia căsătorie.

IVANA TRUMP

Fosta soție a actualului președinte al SUA, după experiența maritală cu Donald, s-a căsătorit în 2008 cu Rossano Rubicondi. Ea avea 59 de ani, iar el 36. Au divorțat însă după un an de zile.

MARIAH CAREY

În 2008, când avea 40 de ani, cântăreața s-a căsătorit cu Nick Cannon, în vârstă de… 28. În 2011, cei doi au devenit părinții unor gemeni, iar în 2014 intentau deja divorț.

TINA TURNER

În 2013, artista s-a căsătorit cu bărbatul cu care avea o relație de peste 25 de ani, Erwin Bach. La vremea aceea, ea avea 74 de ani, iar el 58, și încă formează un cuplu.