close
MONDEN

10 dintre cele mai CIUDATE cupluri din lume

cupluri

Dragostea e precum un drog care îți oferă multă plăcere, iar de multe ori poate fi oarbă. Când o persoană se îndrăgostește, totul în viața ei devine mai frumos. Și ne face și pe noi fericiți să vedem acele cupluri. Dar în acestă lume nebună există și cupluri ciudate în relații foarte neobișnuite, despre care nici nu știai că există. Și cine știe, poate sunt și ei fericiți.

1. Jayla Cooper & Jose Griggs

Jayla Cooper din Southlake, Texas, a avut leucemie, iar Jose și Jayla s-au întâlnit la centrul medical pentru copii. E tragic și sfâșietor, dar cum fiecare fetiță visează la ziua nunții ei, ultima dorință i s-a îndeplinit. Ea a murit în 2009.

2. Joelison Fernandes da Silva & Evem Medeiros

El are 2,30 de metri și a fost rușinat de înlălțimea lui jumătate din viață, până ce a întânit-o online pe partenera sa, mai scundă cu aproape un metru. El a dezvoltat gigantism în copilărie și a fost nevoit să renunțe la școală din cauză că era luat în râs.

3. Băiat de 9 ani s-a căsătorit cu o femeie de 62 de ani.

Deși Helen Shabangu avea deja un soț cu care împărțea 5 copii. Ea s-a căsătorit cu băiatul în 2013 când acesta a pretins că asta a fost dorința strămoșilor lor morți. Familia băiatului a luat acest mesaj ca fiind unul din ceruri.

4. Verne Troyer & Genevieve Gallen

În 2004 actorul s-a căsătorit cu modelul playboy. A doua zi el a cerut anularea, spunând că femeia s-a căsătorit cu el doar pentru bani.

5. Familia Peralta

Cele mai multe modificări ale corpului pentru un cuplu căsătorit este de 84, deținut de Victor Hugo Peralta și sotia lui Gabriela Peralta, așa cum s-a verificat pe platourile de filmare Lo Show dei Record din Milano, Italia, la 07 iulie 2014. Aceste 84 modificări constau în 50 de piercing-uri, opt microdermals, 14 implanturi pe corp, cinci implanturi dentare, patru expandoare pentru urechi, două șuruburi pentru urechi și o limbă bifurcată.

6. Tyler Ziegel & Renee Ziegel

Acest militar a fost desfigurat în Irac de un atacator sinucigaș, pierzându-și întreaga față. De îndată ce a fost eliberat din spital, el și Renee au decis să se căsătorească. Mulți oameni au sfătuit -o pe Renee să plece, dar ea nu a ascultat pe nimeni și dragostea ei pentru soțul ei a crescut și mai mult. Ziegel a murit pe 26 decembrie 2012.

7. Bărbatul care s-a căsătorit cu propria fiică

Mia Farrow și fiica adoptivă înstrăinată a lui Alen, Dylan Farrow, au pretins că acesta a molestat-o când avea 7 ani. Allen a negat vehement afirmația, iar Mia Farrow nu a urmărit dreptatea legală pentru a-și proteja fiica. Dar zvonul despre abuz nu a fost singurul îngrijorător, ci și relația cu fiica adoptivă a Miei, Soon-Yi Previn, cu care s-a căsătorit în 1997.

8. China Bell s-a căsătorit cu cel mai ciudat pitic.

El are 1,3 metri, iar ea 1,9.

9. Cuplul Barbie

Acest cuplu obsedat de Barbie și Ken, au cheltuit milioane pe tratamente cosmetice pentru a arăta ca niște păpuși. Anastasia Reskoss de 20 de ani și Quentin Dehar de 23 de ani sunt din Franța și recunosc au fost obsedați de păpuși și înainte și după ce au început să se vadă în 2013.

10. Încă fericiți după 96 de ani împreună

Un cuplu devotat dintr-un sat din China sunt împreună de 96 de ani, de când femeia s-a mutat la el la vârsta de 6 ani când i-au murit părinții. Soția are 103 ani, iar soțul 102.

Tags : cupluri ciudate