close
FILME

Serialul Prison Break revine!

Prison-Break-448735

Prison Break este un film serial american produs și difuzat pentru prima dată de televiziunea FOX pe data de 29 august 2005. Intriga serialului se învârte în jurul poveștii unui om încarcerat și condamnat la moarte pentru o crimă pe care nu a comis-o și a fratelui acestuia, care elaborează un plan complex pentru a-l salva de la pedeapsa capitală.

Distribuţia noului sezon Prison Break începe să arate familiar. Alături deMichael Scofield (Wentworth Miller) şi Lincoln Burrows (Dominic Purcell), în noul sezon al serialului american Prison Break vor apărea şi Theodore “T-Bag” Bagwell (Robert Knepper), Fernando Sucre (Amaury Nolasco) şi Benjamin Miles “C-Note” Franklin (Rockmond Dunbar).

www.radio21.ro
www.radio21.ro

Veştile bune pentru fanii serialului american Prison Break se adună, după ce săptămâna trecută FOX a anunţat oficial că Sarah Wayne Callies va interpreta rolul doctoriţei Sara Tencredi.

Nu se ştie data exactă de lansare, dar zvonurile spun că sezonul va fi difuzat în Statele Unite pe FOX în iarna anului 2016 sau primăvara anului 2017.

 

Tags : distributiefilmlansareprison breakserial