close
FILME

Filmele astea sunt mult mai mișto decât 50 Shades of Grey! De al 4-lea sigur n-ai auzit!

fifty

Fie că ți-a plăcut 50 Shads of Grey sau 50 Shades Darker sau nu, măcar ai auzit de el. Filmul nu-i cine știe ce, chiar dacă are multe scene fierbinți și o poveste de dragoste încâlcită ici-acolo. În caz că nu știai, există filme mult mai mișto decât 50 Shades of Grey.

1. The Dreamers (Visătorii)
E o poveste încâlcită despre trei adolescenți din Paris, pasiunea lor pentru filme și relația dintre ei.A fost regizat de Bernardo Bertolucci, iar filmul te pune pe gânduri chiar dacă are anumite scene care ți se vor părea ciudate.

2. Nymphomaniac
Povestea unei tipe care se auto-diagnostichează ca fiind nimfomană. Filmul are o mulțime de scene mega-explicite, dar dacă ești fan 50 Shades, nu credem că te-ar deranja. Există și partea a doua a filmului, care urmează același fir narativ.

3. On the Road (Pe drum)
Dacă-ți place Jack Kerouac, sigur știi despre ce e vorba: tinerețe, boemiem setea de libertate și de aventură, doi prieteni foarte legați unul de altul care cunosc o tipă mișto și non-conformistă.

4. Perfect Sense (Simțul perfect)

E vorba despre doi oameni care se întâlnesc și se îndrăgostesc în contextul unei epidemii mondiale care cauza pierderea simțurilor. E un scenariu apocaliptic pe care nu l-ai mai văzut în vreun film. Ewan McGregor și Eva Green sunt pur și simplu incredibili în film!

5. And Your Mother Too (Și mama ta inclusiv)
E povestea a doi prieteni care întâlnesc o femeie măritată și pentru a o impresiona, o iau într-o călătorie.

6. A Dangerous Method (O metodă periculoasă)

Dacă te interesează Sigund Freud și Carl Jung, probabil că o să iubești filmul acesta.