close
FILME

Cele mai șocante și traumatizante filme de groază

begotten1

Filmele de groază reușesc să stârnească reacții și sentimente apăsătoare. Filmele din lista de mai jos sunt cu adevărat șocante și pe unele dintre ele te sfătuim să le vizionezi doar dacă crezi că poți rezista, psihologic vorbind, imaginilor demente și evenimentelot ieșite din comun.

1. Cannibal Holocaust

Filmul nu este nici pe departe un film bun, nu are nicio legatura cu ideea de film de vazut cu amicii ci mai degraba film de vazut pe fast-forward. Un film pe care ar trebui sa-l vezi de curiozitate si niciodata de placere. Scenele in care oamenii sunt castrati sau femeile sunt ucise cu brutalitate si prinse de sani pentru a fi astfel spanzurate sunt fara discutii traumatizante fara doar si poate.

cannibal-holocaust-2

2. Gozu

Desi regizorul Takashi Miike are filme la activ mult mai bune ca de exemplu: ICHI THE KILLER si AUDITION, cel care ne-a socat cel mai tare a fost fara discutii Guzo. Scenele cu tipul care are cap de vaca, doamna batrana care are lactatie si multe alte lucruri bizare ne-a facut sa ne intrebam daca nu cumva acest film este pe lista de filme favorite a regizorului David Lynch.

gozu-gozu

3. The Exorcist

Probabil unul dintre cele mai infricosatoare filme despre exorcism. Genul acela de film pe care nu trebuie sa-l vezi daca esti singur in casa sau stai prost cu stomacul. Noi n-am dormit toata noaptea si de fiecare data cand ne amintim de el ni se face putin frica. Scenele in care tanara posedata vorbeste in alte limbi si injura si apoi vomita sau isi misca capul in toate directiile sunt cu adevarat infricosatoare.

exorcism-excellent

4. Eraserhead

Daca ar fi sa vorbim de filmele facute de David Lynch probabil multi dintre voi ar spune ca toate sunt la fel de ciudate. Trebuie insa sa recunoastem ca starea pe care ti-o lasa Eraserhead dupa ce-l vizionezi nu se compara cu nimic. Bizarul face pact cu nebunia inca de la inceput iar dupa ce vezi acea creatura dubioasa (vezi foto) nu mai poti dormi cateva seri la rand.

f100eraserhead

5. Begotten

Nu vei auzi pe nimeni vorbind in acest film si probabil ca nici nu ti-ai dori. Vei auzi putina muzica si te vei uita cum Dumnezeu se sinucide cu o lama de ras si cate si mai cate. Dar cred ca am spus destule.

begotten1
Tags : cele mai dramatice filme de groazafilme de groaza