close
FILME

Cele mai bune filme pe care să le vezi împreună cu prietenii

filme

Uneori, este distractiv să mergi la cinema cu prietenii, dar uneori o noapte de film acasă poate fi mult mai amuzantă. Așa că dacă aveți de gând stați vineri seara în casă și să comandați mâncare, iată care sunt cele mai bune filme pe care le puteți vedea împreună:

1. Big Chill

Dacă nu ați văzut Big Chill, acum este momentul! Dacă l-ați văzut nu e nicio problemă, pentru că finalul complicat vă va face să îl vedeți din nou. Filmul este despre un grup de prieteni care se reunește la 15 ani după absolvire. Filmul e genial, iar coloana sonoră legendară.

2. The Room

The Room este un film teribil. Scris și regizat de Tommy Wiseau, care joacă și în film, este o melodramă despre un triunghi amoros între Wiseau, iubita lui și prietenul său cel mai bun. Un film care merită vizionat în grup.

3. Definitely, Maybe

Acest film nu are legătură cu prietenia, dar merită văzut. Starul Ryan Reynolds, un consultant politic, încearcă să îi explice fiicei sale de 11 ani divorțul și fostele sale relații.

4.  50/50

Inspirat dintr-o poveste reală, comedia se centrează în jurul unui bărbat de 27 de ani care a fost diagnosticat cu cancer și lupta sa pentru a învinge boala.

5. Zero Motivation

Un grup de femei israeliene soldați este mutat la o bază și deșert de unde așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la viața de civili.

6. The Fault in Our Stars

Doi tineri adolescenți diagnosticați cu cancer încep o aventură împreună în căutarea unui autor din Amsterdam.

7. Ghostbusters

În urma unei invazii de fantome în  Manhattan, un grup de specialiști se formează pentru a salva orașul.

Tags : cele mai bune filmecele mai tari filmefilmefilme de vazut cu prietenii