close
FILME

6 filme care îți vor menține atenția până la final

burning

Uneori vrem să vedem un film care să ne captiveze, să ne absoarbă cu totul. Un film care să ne facă să rămânem lipiți de scaun și cu sufletul la gură până la final. Am adunat aici o selecție de filme cu un final imprevizibil și care vor reuși să te țină în alertă până în ultima clipă:

Perfect Strangers, 2015

perfect-strangers

Un grup de prieteni decide să joace un joc neobișnuit: fiecare dintre ei promite să folosească întotdeauna telefonul pe difuzor și că vor citi întotdeauna mesajele primite cu voce tare. Cu toate acestea, își dau seama că respectarea sarcinilor nu este tocmai ușor.

Acest film italian ne arată importanța smartphone-urilor în viața noastră.

The Call, 2013

thecall

O femeie este răpită de un maniac care o închide în portbagajul mașinii. Singura ei șansă de scăpare este un telefon cu o baterie aproape moartă, pe care o folosește pentru a apela un operator de la 911. Va reuși oare acesta să fie salvată?

Red Eye, 2005

redeye

Doi străini. O întâlnire întâmplătoare pe aeroport. O simpatie reciprocă. Zborul 1019 va ajunge la timp. Dar vor supraviețui toți pasagerii călătoriei? Lisei Reisert i-a fost întotdeauna frică de zbor. Cu toate acestea, fobiile ei sunt nimic în comparație cu chinul cu care e pe cale să se confrunte.

Burning Bright, 2010

burning

O tânără femeie și fratele ei autist se trezesc izolați, în urma unui uragan. Adevăratul coșmar începe atunci când un tigru scapă de la circul local și alege casa lor drept adăpost.

Misery, 1990

misery

Acest film este bazat pe o nuvelă de-a lui Stephen King.

Un celebru scriitor suferă un accident în urma unei furtuni de zăpadă. El este salvat de o asistentă umilă pe nume Annie, care locuiește în apropiere. Annie este un mare fan al acestuia, iar toată povestea se va tranforma într-un coșmar pentru scriitor.

The Thirteenth Tale, 2013

thet

 

Margaret Lea lucrează în anticariatul tatălui ei. Într-o zi, ea primește o invitație din partea unei femei scriitor de a deveni biografa ei. Margaret începe să lucreze la conacul sumbru al noului angajator, unde devine absorbită într-o poveste gotică a două surori gemene – o poveste care îi reflectă în mod ciudat evenimentele propriei vieți.

 

Tags : cele mai bune filmecele mai bune filme suspansfilmefilme actiunefilme suspansthriller