close
FILME

10 seriale pe care trebuie să le vezi în această toamnă!

s9

Vara s-a sfârșit și este timpul să ne aprovizionăm: ceai, pături și… nu uitați de SERIALE!

Iată o listă cu cele mai bune seriale pe care trebuie să le vezi odată cu venirea sezonului rece:

Westworld

s1
sursa foto: brightside.me

Westworld este unul dintre cele mai așteptate seriale din acest an. Acțiunea are loc în viitor, într-un loc populat de roboți cu pălării de cowboy, programați să joace diverse roluri din Vestul Sălbatic și să satisfacă dorințele participanților. Totul merge perfect până când unul dintre roboți pune la cale un război împotriva omenirii. Cu Anthony Hopkins în rol principal, cu siguranță acest serial nu trebuie ratat.

Premieră: 2 Octombrie

The Crown 

s2
sursa foto: brightside.me

The Crown este un nou serial britanic despre tinerețea reginei Elisabeta a II a și relația ei cu legendarul prim-ministru, Winston Churchill. Acest serial are tot ce-ți poți dori, de la palat, intrigi și costume luxoase. Dacă îți plac serialele despre istorie, atunci acesta este potrivit pentru tine.

Premieră: 4 Noiembrie

Luke Cage

s3
sursa foto: brightside.me

Serialul se bazează pe benzile desenate Marvel. Spune povestea unui bărbat care trăiește în Harlem și este înzestrat cu puteri supranaturale, rezultatul unul experiment științific și decide să devină un super-erou.

Premieră: 30 Septembrie

Designated Survivor

s4
sursa foto: brightside.me

Descrie drama politică din guvernul american.

Premiera: 21 Septembrie

Crisis in Six Scenes 

s5
sursa foto: brightside.me

Spune povestea unei familii obișnuite a cărei viață ia o întorsătură ciudată după ce au avut un musafir. Miley Cyrus are un rol principal în acest serial.

Premiera: 30 Septembrie

Divorce

s6
sursa foto: brightside.me

O comedie ce promite să le facă o adevărată surpriză fanilor serialului Sex and the City. Frances, protagonista (Jessica Parker), trece prin provocările unui divorț după mai bine de 10 ani de căsnicie. În acest timp, s-a descoperit și încearcă să o ia de la capăt în viața de femeie singură.

Premiera: 9 Octombrie

Man with a Plan

s7
sursa foto: brightside.me

O poveste amuzantă în care Matt LeBlan joacă rolul unui tip care trebuie să aibă grijă de copiii lui în timp ce soția lui merge la serviciu. Dar realizează că nu este atât de ușor să ai rolul de părinte. Serialul este plin de umor și situații amuzante. Așa că, dacă vrei să te relaxezi după o zi grea la serviciu, acest serial este alegerea perfectă.

Premiera: 2 Octombrie

This is Us

s8
sursa foto: brightside.me

Serialul spune povestea complicată a unor oameni care s-au născut în aceeași zi și destinele lor se intersectează. Unul dintre personaje decide să-și găsească părinții, altul abia s-a născut și alt personaj avea un complex din cauza greutății.

Premiera: 20 Septembrie

Stranger Things

s9
sursa foto: brightside.me

Viața liniștită dintr-un orășel a fost tulburată de un băiețel- Will- care a dispărut într-un mod misterios. Rudele băiatului, un polițist și cel mai bun prieten al băiatului, Michael, au preluat investigațiile. Michael este pe cale să descopere acest mister.

Timeless

s10
sursa foto: brightside.me

Proiect realizat de Neil Marshall, regizorul serialului Game of Thrones. Serialul se bazează pe acțiune, crimă și călătorie în timp. Un grup de oameni trebuie să călătorească înapoi în timp pentru a opri un criminal misterios care intenționa să schimbe cursul istoriei.

Premiera: 3 Octombrie

sursa: brightside.me

 

Tags : serialtoamnă