close
CLASSYDE ZI CU ZI

Ţinute ideale pentru călătorii şi cum ne organizăm eficient bagajul

b7c8c6f6f5090bbe20ef1cd91254fe85

Sezonul cald este momentul perfect pentru a călătorii, fie că este vorba de o vacanţă lungă sau chiar de o escapadă de câteva zile. Indiferent de perioada aleasă pentru a ne relaxa, întotdeauan ne vom confructa cu o problemă: bagajul. Niciodată nu vom ştii exact ce piese vestimentare sunt potrivite pentru călătoria noastră şi tot timpul alegem să plecăm la drum cu jumătate din garderobă, de cele mai multe ori inutil.

www.one.ro
www.one.ro

Ei bine, bagajul nu va mai fi o pacoste dacă vom ştii exact cum să ne organizăm. În primul rând trebuie să ne gândim la faptul că ţinutele pe care le alegem trebuie să fie confortabile şi să ne ofere un aspect fabulos. Aşa că, înainte de a alege ce trebuie să iei la drum, verifică starea meteo din perioada în care vei fi plecată şi din zona în care te vei afla şi, în felul acesta îţi vei face o idee în legătură cu ţinutele esenţiale.

Aşează-te în faţa dulapului şi creează câte o ţinută pentru fiecare zi pe care o vei petrece în călătorie. Alege întotdeauna piese vestimentare care să te atragă şi care ştii că-ţi vor oferi confortul şi lejeritatea de care ai nevoie. Nu uita că poţi opta pentru piese vestimentare basic sau simple pe care să le poţi accesoriza pentru un plus de efect. Să nu uităm de faptul că temperaturile ne pot păcăli de foarte multe ori aşa că, pentru a evita orice neplăceri, o jachetă subţire sau un cardigan sunt musai pentru orice călătorie.

Un alt pas important este să alegem o pereche de încălţăminte care să se potriveasca tuturor ţinutelor alese. În cazul în care călătoria va dura mai mult, optează pentru două perechi însă, ai grijă ca acestea să nu îţi provoace răni. Cu toate ştim că genţile şi încălţămintea ocupă cel mai mult loc în bagaj. Şi, cu privire la genţi, alegele pe cele de mărimi mici. Cu siguranţă nu vei avea nevoie de ceva mai mult.

Iata cateva idei care iti vor ajuta inspiratia:

Dacă simţi nevoia să explorezi şi să vezi locuri noi, optează pentru piese basic pe care să le accesorizezi pentru a obţine un look pe cinste. Alege fuste midi sau maxi, o pereche de sandale şi un top în nuanţe neutre. Nu uita de ochelarii de soare şi, evetual, un rucsac care să-ţi completeze ţinuta.

www.one.ro
www.one.ro

Ideale pentru orice eveniment sunt rochiile aşa că, poţi opta pentru acestea chiar şi în călătorie, unde pot fi purtate în atât de multe feluri încât cu siguranţă nu vei avea cum să te plictiseşti. Şi, dacă vrei să aduci ceva nou şi deosebit ţinutei tale, poţi alege să porţi un pulover sau un cardigan peste rochie.

www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro

Pentru a fi sigură că nu faci nicio greşeală încearcă să păstrezi ţinutele în linii simple sau tonuri neutre însă, poţi include şi o pată puternică de culoare. Optează pentru pantaloni negri sau albi sau chiar pentru jeanşi. În felul acesta îţi va fi mult mai uşor să realizezi o ţinută sofisticată.

www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro

 

Tags : bagajcalatoriefemeiegarderobatinutevacanta