close
CLASSYDE ZI CU ZI

Tendinţe 2016: dresuri din plasă

c83c68fc619ae94ec4eeffbd8a8c990c

Soarele a răsărit, temperaturile au crescut, aşa că, ne putem scoate fără nicio grijă cele mai cool piese vestimentare de vară din garderobă pentru a le pregăti de noul sezon.

www.one.ro
www.one.ro

Însă, pentru asta, încă avem nevoie de o pereche de dresuri la dispoziţie şi cum moda revine, odată cu cele mai cunoscute trenduri au revenit şi dresurile din plasă care promit să rămânp în tendinţe pentru o perioadă. Am putea spune că dresurile din plasă sunt considerate accesoriul ideal pentru a putea ieşi fără prea mult efort în evideţă şi, pe lângă asta, există atât de multe modalităţi de a putea adopta aceste tendinţe în ţinutele noastre.

În cazul în care eşti o iubitoare a anilor ’70 cu siguranţă apariţia acestui trend te va face să zâmbeşti, mai ales că-l poţi purta cu restul pieselor vestimentare din acest sezon inspirate din aceeaşi perioadă. Nu uita de cizmele din piele întoarsă peste genunchi. Vei fi atracţia zilei!

www.one.ro
www.one.ro

Pentru un look punk-rock, alege să porţi piese vestimentare din piele sau în tonuri închise. Nu uita de imprimeurile specifice stilului şi de machiajul ochilor, care este foarte important. Lasă eyeliner-ul să-şi facă treaba şi nu uita de rujul roşu pentru un strop de seducţie.

www.one.ro
www.one.ro

Deşi poate părea prea mult şi prea complicat, rochiile sau fustele din dantelă sau cele de tip creion sunt potrivite pentru a fi adoptate alături de o pereche de dresuri din plasă. Vor aduce ceva nou ţinutei tale şi, pe lângă asta vei adopta şi un look feminin şi rafinat.

f79396a94a81874b996a10c4d224b4c7
www.one.ro

Un mod foarte interesant de a-i purta este pe sub jeanşi. Vor oferi un aspect foarte cool, iar efectul va fi pe măsură. Tot ce trebuie să faci este să fii creativă şi să alegi cele mai spectaculoase moduri de a arăta acest lucru. Poţi începe cu ajutorul unei perechi de jeanşi ripped şi o pereche de dresuri din plasă.

www.one.ro
www.one.ro
Tags : ciorapi plasadresuri plasamodaplasatrend