close
CLASSYDE ZI CU ZIPHOTO/VIDEO

Tendinţe 2016: coliere choker

659af487beb263ede1a90dfb9e9a73fc

Colierele choker erau cunoscute prin anii ’90 ca fiind cele mai fancy accesorii şi, bineînţeles, acestea îşi fac  simţită prezenţa şi  în noile tendinţe. De pe podium până pe covorul roşu, ne-a fost foarte clar că acestea vor domina în acest sezon, mai ales că există atât de multe moduri jucăuşe de a le adopta în ţinutele noastre, încât ne va fi aproape imposibil să le evităm.

Lanţuri şi coliere aurii. Probabil atunci când auziţi de coliere choker primele care vă trec prin minte sunt cele clasice, tradiţionale şi negre. Ei bine, aşa cum am precizat mai sus, acestea vin în diferite modele care pot fi adoptate la orice tip de ţinută, iar un colier choker auriu este ideal în orice situaţie.

www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro

Feminine. Unul dintre cele mai potrivite moduri de a echilibra o ţinută feminină este de a adopta un colier choker, de mărimi mari, din mătase şi cât se poate de simple. Acest tip de colier este ideal pentru evenimentele de seară.

www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro

Înapoi în timp. Clasice, negre şi cu diferite modele, acestea au fost printre primele care s-au făcut remarcate în anii  ’90 aşa că, de ce nu ne-ar scoate şi de data aceasta ţinutele în evidenţă?

www.one.ro
www.one.ro

Negre sau albe. Atunci când alegem un colier choker pentru o ţinută all black sau all white, acestea trebuie să fie cât mai simple şi, în acelaşi timp, vor transforma o ţinută banală într-una de-a dreptul spectaculoasă.

www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro

Eşarfe. În cazul în care nu ai un colier choker, cu siguranţă prin dulapul tău se află o eşarfă care abia aşteaptă să fie purtată şi, iată că este momentul ideal să o foloseşti! Foloseşte eşarfa pentru a înlocui colierul choker şi înfăşoar-o în jurul gâtului până când obţii efectul dorit.

www.one.ro
www.one.ro

Cu aplicaţii. Până acum, am tot încercat să păstrăm liniile cât mai simple, dar ce zici de un plus de efect? Alege coliere choker care să aibă aplicaţii, iar ţinuta pentru care vei opta va deveni una minunată. Dacă vrei să-ţi personalizezi colierul, alege pandantive subtile care să aducă o atingere plăcută look-ului tău.

www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro
www.one.ro

 

Tags : colierefashionfemeimodatrend