close
DE ZI CU ZIMUZICASTIRI

Obiectiv turistic, unic! De vizitat!

images

De câte ori v-ați bucurat de un spectacol muzical fascinant al oceanului? Poate unii aveți de gând să auziti sau sa vedeti asta. Pun pariu ca veti marca aceasta locatie ca si o urmatoare destinatie de vizitat dupa ce veți citi descrierea.

Orga Marii!

Orga marii, sau “Morske orgulje”, de asemenea, cunoscut sub numele croat. Este un instrument de 70 de metri lungime pe coasta Zadar, Croația, si este cunoscut pentru felul in care sunetele sunt propagate, folosind mișcările valurilor mării.

Acestea nu sunt scari obisnuite!

Orga Marii a fost realizata în 2005 de arhitectul Nikola și a devenit cunoscuta pentru intampinarea turiștilor si a vaselor de croaziera ce tranzitau sau vizitau orasul.

Structura.

Orga arata ca o multitudine de trepte din marmură ce conduc în Marea Adriatică, dar sub ea se afla o serie de canale inguste care sunt conectate la 35 de conducte.

Acordata diferit!

Fiecare set de măsuri deține cinci conducte și fiecare este acordat diferit muzical.

Sunetul unic al valurilor!

Cel mai special lucru pe care il intalnim aici, este ca fiecare sunet redat de aceasta orga, nu se repeta, deci prin urmare este unic. Treptele mai joase permit apei si vantului sa intre in acele conduce rezonante, producand aceste sunete fermecatoare si in acelasi timp unice.

via Peaceful Century

Tags : de vizitatmariiorgasunetunic