close
DE ZI CU ZI

IMPORTANT! Ce se intamplă în organismul tău dacă consumi AMESTECUL ăsta ULUITOR?

bicarbonat

În timpul acestui tratament trebuie schimbată dieta, fiind scăzut aportul de carne, zahăr și făină albă.

Mulți oameni cred că amestecul de bicarbonat de sodiu și sirop de arțar sau miere este un lucru rău. De ce? Pentru că celulele canceroase se dezvoltă prin consumul de zahăr. Dar, în ultimii 60 de ani, mai mulți experți din întreaga lume au examinat acest lucru și au spus că nu este adevărat.

Consumul a 3 lingurițe pe zi de bicarbonat de sodiu amestecat cu miere are efecte benefice în ceea ce privește încetinirea dezvoltării celulelor canceroase.

Bicarbonatul de sodiu încetinește dezvoltarea celulei canceroase, de asemenea, acesta are un efect alcalinizant, forțând o schimbare rapidă a ph-ului care ucide celula.

Este foarte ușor, sa iti prepari amestecul , îți trebuie doar 2 ingrediente: bicarbonat de sodiu și miere sau sirop de arțar, apoi combini o lingurită de bicarbonat de sodiu cu fiecare lingură de sirop de arțar sau miere.

După ce amesteci aceste 2 ingrediente, fierbi amestecul la foc mic timp de 5-10 minute și te asiguri că nu îl bagi în frigider. Ar trebui să consumi câte o lingurită de 3 ori pe zi, timp de o lună, maximum două, nu foarte aproape de ora mesei.