close
DE ZI CU ZISOCIAL

Esti inhibata in pat? Iata cum te poate ajuta partenerul

inhibitiile_sexuale_0

Foarte multe cupluri au probleme în viața sexuală, deoarece partenerele au tot felul de inhibiții și frici, în multe situaţii nejustificate. 

Oricare dintre noi se poate jena de anumite situaţii în pat. Asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la viaţa sexuală sau să ne fie ruşine să discutăm despre ceea ce ne creează disconfort. Din păcate, foarte multe femei se tem să își exprime sexualitatea, iar acest lucru nu le permite să se desfășoare așa cum și-ar dori în intimitate.

www.click.ro
www.click.ro

Unele dintre reprezentantele sexului frumos au tot felul de complexe în intimidate care cu timpul pot distruge relaţia de cuplu. Iată ce trebuie să facă un bărbat pentru a-şi ajuta partenera să scape de inhibiţii în pat.

Arată-i cât de mult o iubeşti şi o apreciezi

Există cupluri care întâmpină probleme în viața sexuală, deoarece partenerele au tot felul de inhibiții și frici, în multe situaţii nejustificate. Însă aceste lucruri se pot rezolva de cele mai multe ori cu ajutorul partenerului de viaţă. Femeile încetează să le mai aibă și sunt deschise la nou în momentul în care se simt iubite și apreciate. Reprezentanţii sexului puternic trebuie doar să le facă să se simtă speciale și cu siguranță vă veți bucura de o viață intimă împlinită.

Învaţă să comunici cu ea şi din punct de vedere sexual

Într-adevăr, lipsa comunicării poate duce la instalarea inhibițiilor în pat. Atunci când femeia nu poate sau nu are curaj să vorbească cu iubitul despre problemele pe care le întâmpină în intimitate, poate deveni din ce în ce mai închisă în propria persoană. Din acest motiv, este foarte important să știm să comunicăm cu persoanele pe care le iubim și din punct de vedere sexual, pentru a avea o viață de cuplu fericită.

Fă-o să se simtă sexy

Se spune că frumusețea și senzualitatea vin întotdeauna din interior. În momentul în care o femeie nu are încredere în corpul ei și nu se simte confortabil va avea tot felul de rețineri în intimitate. De aceea, bărbatul trebuie să îi ofere siguranţă şi încredere. Iar cu timpul patenera de viaţă se poate transforma într-o adevărată bombă sexy în pat.

Provoac-o şi las-o să ia iniţiativa în pat

De cele mai multe ori, bărbații sunt cei care preiau inițiativa în pat. Însă din când în când ai putea să-i dai de înțeles că simți nevoia să fi atins și sărutat de ea. Genul acesta de provocare o va face să se simtă dorită și să aibă mai multă încredere în ea.

Tags : cupluinhibitiipartenersex