close
DE ZI CU ZI

Eșecuri URIAȘE la cumpărături online! Nu ți-ai dori să fii în locul lor. La ultima poză, râzi în hohote!

cumparaturi haha

Cu siguranță nici tu nu ți-ai dori să te afli în pielea acestor persoane ghinioniste care au comandat anumite piese vestimentare, dar au primit cu totul și cu totul altceva. Nu doar că nu se potrivesc piesele din realitate cu cele din imaginile de pe site-urile de unde le-au cumpărat, ci nici măcar nu pot fi purtate în public. Unele din aceste obiecte au fost fie prea mari sau prea mici, cu o croială complet nepotrivită sau dintr-un material foarte prost.

Cert este că fiecare dintre acești cumpărători a reacționat diferit. Dacă unii au avut simțul umorului și s-au pozat cu ținutele lor nereușite ca să facă haz de necaz, alții s-au înfuriat foarte tare când au văzut ce aveau în coletul comandat. E și de înțeles în prima poza, când persoana în cauză a comandat o rochie de mireasă fabuloasă. Sau cel puțin așa credea ea, că va fi fabuloasă, precum cea purtată de Sarah Jessica Parker, dar a primit o rochie pleoștită, turtită și complet diferită de ce își dorea.

D a doua nu mai spunem: a comandat o rochie sexy și a primit o bucată de material. Fusta boemă comandată de a treia tipă a ajuns… un mileu. Trenciul din a patra poza nu doar că nu este ce trebuie din punct de vedere al croielii, dar are și o culoare dubioasă.

Putem presupune că a cincea persoană și-a dorit o rochie deosebită pentru bal. E deosebită, ce-i drept, dar nu în sensul bun al cuvântului. La fel a pățit și fata ce și-a luat o rochie albă, de vară și a primit… o bluză șifonată?

Să ne învățam lecția din a șaptea poză și să nu comandăm niciodată blănuri de pe internet. Este clar din ce motiv! Și dacă tot e vorba de blană, ultimii doi cumpărători nefericiți au primit cele mai hilare ținute. Te prăpădești de râs.

Uită-te și tu la imaginile de mai jos ca să vezi despre ce e vorba!

 

Tags : amuzantcumparaturicumparaturi onlineesecuri