close
DE ZI CU ZI

Din nou LUNI – motive sa nu mai urasti aceasta zi

Woman Holding Paper

Oricat de neplacute ti s-ar parea inceputurile de saptamana, incearca sa-ti mentii  atitudinea pozitiva si sa nu lasi monotonia sa puna stapanire pe tine. Atitudinea si gandurile sunt cele mai importante si ne conduc activitatile.
Aplica macar unul dintre pasii propusi de noi si stabileste-ti un plan motivant care sa te incurajeze sa lucrezi rapid si eficient.

Cauta filmulete amuzante pe internet
Nu incepe lucrul cu maxima seriozitate inca din primul moment. Cauta filmulete amuzante timp de cateva minute. Rasul reduce productia hormonilor de stres, iar acesta este fix remediul de care ai nevoie pentru a incepe saptamana cu dreptul.

www.perfecte.ro
www.perfecte.ro

Mergi la sala
Da, probabil ca trezitul de si mai de dimineata nu-ti face cu ochiul, dar exercitiul fizic atenueaza starile proaste de spirit si elibereaza endorfine. In plus, miscarea contribuie la cresterea temperaturii in organism, efect care contribuie la atingerea unui stari de liniste.

Cine face sex de dimineata, ajunge binedispus la serviciu
Specialistii sustin ca cei care fac sex de dimineata se simt energici si plini de viata toata ziua, asa ca poti testa aceastea teorie pe propria piele.

www.pinterest.com
www.pinterest.com

Mananca mult si bine
In mod sigur nu-ti permiti sa mananci cartofi prajiti cu ochiuri, clatite cu ciocolata si cafea cu mult lapte in fiecare zi, dar o data pe saptamana te poti alinta cu o masa copioasa. Grasimile contribuie la respingerea emotiilor negative, iar acesta este exact lucrul de care ai nevoie intr-o zi solicitanta de luni.

Tags : atitudinedimineatalunipozitivsexzambestezambet