close
DE ZI CU ZISTIRI

Delta Night Light Toilet – colacul care-ti lumineaza calea

Delta-Faucet-Company-introduces-SanborneTM-Toilet-Seat-with-NightLight

Delta Night Light Toilet – colacul care-ti lumineaza calea. Copiilor tai le e frică de întuneric si trezesc toata casa cand merg la toaleta noaptea? Ca sa evitati aceasta problema, Delta Faucet are o propunere haioasa: Delta Night Light Toilet. Este vorba despre o un colac de toaleta usor luminat. In felul acesta evitati sa va sa va loviti, atat dumneavoastra, cat si copiii in miez de noapte.

Funcționarea Delta Night Light Toilet se face pe baza unui set de 4 baterii AAA care oferă o lumină blanda, prin utilizarea de LED-uri. Cele patru baterii furnizeaza energie până la 6 luni și sunt ușor de schimbat, fiind situate la baza colacului. In plus, datorita unui ceas automat putem face uz de lumina cu o marjă cuprinsă între 9 și 15 ore.

www.todayshomeowner.com
www.todayshomeowner.com

Pentru a finaliza operatiunea, toaleta dispune de un sistem de închidere lent la coborârea capacului, pentru a evita zgomotele puternice atunci cand intreaga casa doarme.

Rășina din care este făcut rezista la decolorare, ciobire, pete și peeling și este disponibil numai pe culoarea alba, la un preț de 99,95 $.

Tags : colacinventieledluminaWC