close
DE ZI CU ZI

Decor de nuntă – mobilier şi accesorii în tendinţe

9f7dee865712d6d43f857701385fbfd0

Idei de inele de logodna v-am dat, petrecerea burlacitelor am organizat-o, urmeaza sa organizam fastuoasa nunta. Iata ce piese de mobilier şi accesorii deco în tendinţe va propunem pentru o nuntă ca în poveşti.

Dacă vrei să te implici în decorarea spaţiului care îţi va găzdui petrecerea de nuntă, am adunat pentru tine câteva decoraţiuni în alb şi nuanţe pastel pe care le vei găsi în acest an în magazinele specializate de la noi.

Am ales obiecte în nuanţe pastel, dar şi în tonuri de alb, pentru că acestea domină în continuare tendinţele în materie de nunţi.

www.one.ro
www.one.ro

Printre recomandările pe care le vei regăsi în galeria foto de mai jos am inclus atât unele pentru casă (în cazul în care vei vrea să-ţi inviţi câţiva prieteni înaintea marelui party sau a căsătoriei propriu-zise), cât şi accesorii decorative pentru masa festivă.

Dacă îţi doreşti o nuntă „de prinţesă”, îţi poţi alege piesele preferate dintre cele în tonuri de roz şi albastru pastel.

www.pinterest.com
www.pinterest.com

Iar dacă vrei un eveniment cu adevărat strălucitor, renunţă la ideea de auriu şi argintiu în favoarea albului, care va da o notă de eleganţă şi de rafinament romantic oricărei nunţi, adaptându-se uşor la orice spaţiu.

www.pinterest.com
www.pinterest.com
9f7dee865712d6d43f857701385fbfd0
www.pinterest.com
Tags : albastrudecordecoratiuninuntapastelprintesaroz