close
DE ZI CU ZIPHOTO/VIDEOSOCIAL

Cum sa alegi costumul de baie în funcţie de forma corpului

9322bc4448ab7641868aed2eb04bca39

Unele femei prefera să meargă la plajă în locul piscinei sau să facă surf şi să se joace printre valuri decât să stea la soare, dar de un lucru suntem sigure: atunci când vine vorba de alegerea sau achiziţionarea unui nou costum de baie, acest lucru devine o adevărată provocare.

Pentru multe femei, căutarea costumului de baie perfect poate fei chiar o dilemă şi, tocmai de aceea am decis să vă sărim în ajuor cu câteva sfaturi.

În cazul în care ai bustul foarte mare, caută întotdeauna un costum de baie care să-ţi menţină foarte bine partea de sus. Ideale sunt costumele de baie întregi sau chiar cele de tip bustieră, mai ales cele care au bretele subţiri, echilibrând totodată forma corpului şi oferind un aspect foarte confortabil.

www.one.ro
www.one.ro

Pentru o siluetă de tip clepsidră, un costum de baie cu detalii în jurul taliei va scoate în evidenţă partea din mijloc şi îi va oferi acel aspect subţire. Optează pentru un costum întreg sau din două piese, de preferat într-o nuanţă puternică. Cu siguranţă, nu doar soarele te va admira, ci şi cei din jur.

www.one.ro
www.one.ro

Pentru o siluetă în formă de pară, ideali sunt bikini reglabili, aceştia fiind foarte uşor de ajustaţi. Aşa că, elementul cel mai important în alegerea costumului de baie este slipul. Şi, avantajul este că există atât de multe modele colorate şi jucăuşe, încât nu ai cum să nu îţi găseşti modelul favorit.

www.one.ro
www.one.ro

Dacă eşti o persoană mai băieţoasă, alege să porţi costume de baie colorate, cu imprimeuri şi diferite texturi. În felul acesta, vei aduce şi câteva accente feminine, dar şi iluzia unor forme accentuate. Până la urmă, orice femeie trebuie să aducă o atingere delicată în garderoba sa, aşa că, de ce n-ar face-o şi cu ajutorul costumelor de baie.

www.one.ro
www.one.ro

Pentru un trunchi lung, imprimeurile florale de mari dimensiuni sunt ideale în astfel de cazuri, mai ales că pun şi foarte mult accent pe forme. Pentru a adăuga şi mai multă iluzie, optează pentru costume de baie cu volane sau detalii de acest tip. De asemenea, mai ales că se află în tendinţe în acest an, motivele tropicale reprezintă un must have.

www.one.ro
www.one.ro

Dacă ai bustul mic, asigură-te că optezi pentru un model care să-ţi accentueze foarte mult partea sus, în special cu ajutorul aplicaţiilor şi a detaliilor. De asemenea, un aspect foarte plăcut îl oferă şi costumele de baie întregi cu decupaje.

www.one.ro
www.one.ro
Tags : corpcostum de baiefemeieforma corpuluimodaplajasiluetatrend