close
DE ZI CU ZI

Cea mai ruşinoasă boală: miroase în halul ăsta, iar toată lumea o evită! Motivul te îngrozeşte!

d3yc1i4qi5axads2y85zv2cl1

Kelly Fidoe-White, o femeie de 36 de ani din Anglia, a trăit toată viața cu Trimethylaminuria, o boală care se numește mai comun” sindromul mirosului de pește”.

Femeia asta miroase a pește non-stop! Nimeni nu vrea să stea lângă ea pentru o perioadă mai îndelungată de timp.

Oamenii care au probleme cu metabolismul în mod frecvent produc o cantitate de mirosuri corporale, inclusiv mirosul de pește putrezit, ceapă și excremente. Kelly își descrie mirosul propriu ca fiind” ușor de pește cu ceapă”. După ce a primit mai multe plângeri la muncă, de-a lungul anilor, din cauza mirosului pe care îl emană, femeia suferă de anxietate și muncește de obicei pe ture de noapte pentru a limita numărul de oameni care intră în contact cu ea.

La un moment dat, Kelly făcea și 4 dușuri pe zi, schimbându-și uniforma de muncă de două ori și folosind un baton de deodorant zilnic pentru a-și masca mirosul cât de cât.

Această condiție avectează între 300 și 600 de oameni la nivel mondial și nu e prea cunoscută.

Această boală înseamnă că nu poți mânca orice din cauza ei, mâncare care conține colină- o substanță din compoziția vitaminei B. Aceasta produce emiterea de mirosuri atât de puternice ca cel al lui Kelly. Cu toate acestea, femeia are viață amoroasă, fiind măritată și având o căsnicie fericită. Soțul ei nu este deranjat de mirosul ei, iubind-o așa cum este.