close
DE ZI CU ZI

Ce spune despre tine poziția în care ții picioarele când stai jos. Dacă faci ca la C, atenție, pentru că…

picioare-atentie

Lucrezi într-un loc unde trebuie să stai la birou ore în șir? Probabil ești familiarizat cu senzația că vrei să te întinzi măcar din când în când, astfel încât să nu înțepenești. Și cu siguranță ai o poziție favorită pe care o adopți în majoritatea timpului, nu?

Ei bine, află că această poziție în care ții picioarele când stai pe scaun spune foarte multe despre tine și despre personalitatea ta! Gândește-te bine la cum stai la birou: cu picioarele încrucișate, apropiate sau depărtate? Fiecare din aceste trei poziții dezvăluie ceva important despre felul tău de a fi!

Află în continuare ce spune despre tine felul în care ții picioarele când stai jos:

1. Dacă cel mai des stai cu genunchii apropați și tălpile depărtate, ca în prima poziție, înseamnă că ești fermecător și creativ. Poate chiar ai un spirit jucăuș și copilăros, ceea ce înseamnă că nu iei viața prea în serios.

Bravo! Nu este cazul să te stresezi din nimicuri! Singurul sfat pe care ți-l putem da este să te gândești bine întotdeauna, înainte de a vorbi.

2. Dacă poziția ta favorită e cu genunchii încruciați, înseamnă că ești o fire neobosită. Ai multă imaginație și vrei să faci tot ce-ți pui în minte, astfel că încerci să-ți depășești mereu limitele.

Oamenii iubesc să stea lângă tine, căci îi incarci cu energie și entuziasm. Ești o fire extrem de optimistă și știi să te distrezi. Te-am sfătui, totuși, să fii puțin mai hotărât!

3. Dacă stai cel mai des cu genunchii depărtați, ai grijă! Ești unul dintre cei mai perfecționiști oameni. Niciodată nu iei o decizie fără să o cântărești bine și ești extrem de atent la toate detaliile. Acesta e un lucru extrem de bun, e una dintre calitățile tale, dar ar fi bine ca uneori să-ți lași și inima să vorbească.

Cel mai bun lucru la tine e că știi să reacționezi impecabil în situații de criză!

Tags : ce spune despre tinepersonalitatepicioarepozitie