close
DE ZI CU ZI

Apasă acest punct timp de 1 minut. Se întâmplă CEVA UIMITOR

punct

Reflexoterapia este un tratament alternativ care asigura o imbunatatire rapida a starii de spirit si de sanatate. Pot sa scapi usor de anumite dureri, fara medicamente si fara vizite costisitoare la medic, folosind presopunctura. Aceasta tehnică poate fi practicată chiar de tine acasă.

Cum poți scăpa de migrene și dureri de cap

Apasa pe acest punct din mijlocul palmei timp de un minut, aplicând presiune constant, folosind degetul mare. Vei simți imediat că durerea de cap dispare!

Desfundarea sinusurilor

Același gest te ajută să îți eliberezi sinusurile atunci când ești răcit. Aplică presiune în acest punct timp de câteva minute și, în timp ce ții degetul pe mijlocul palmei, strânge și eliberează pumnul de câteva ori. Apoi, masează ușor zona.

Scapă de tensiune și durere in zona gâtului

Masează fiecare deget, începând cu degetul arătător și terminând cu cel mic, pișcând ușor din aproape în aproape. Așa vei scapa cu siguranță de durerile de gât cauzate de poziția nepotrivită pe scaun sau în timpul somnului.

Probleme cu stomacul

Masează ușor degetul mare, căci acolo sunt meridianele ficatului și ale splinei. Vei scapa de probleme imediat!

Reflexoterapia functioneaza pe principul ca masajul aplica o presiune ce ajuta distribuirea de energie in corp. Aceasta energie ajuta la îndepărtarea durerii și îmbunătățirea stării de sănătate. Există anumite puncte în mâinile noastre ce corespund cu anumite zone și organe din corpul nostru. Aplicând presiune pe aceste puncte, deblocăm acumulările de energie ce ne provoacă probleme.

Tags : masajreflexoterapiesanatate