close
DE ZI CU ZISTIRI

Ai iPhone? Afla mai multe detalii despre “legenda” aplicatiilor!

3213D3CD00000578-3486576-image-a-73_1457647637843

Daca ai iPhone, probabil ai auzit si tu “legenda” potrivit careia ar trebui sa apesi pe butonul de “Home” pentru a inchide aplicatiile care ruleaza in background, astfel incat sa nu mai consume baterie si nici din resursele de memorie. Ei bine, se pare ca intr-adevar chiar este o legenda, iar daca faci asta, bateria nu te va tine mai mult, iar telefonul nu se va misca mai bine.

Raspunsul a fost oferit de Craig Federighi, senior vice president of software engineering de la Apple. Un utilizator l-a intrebat asta pe Tim Cook, dar a primit raspuns de la Federighi, care a spus scurt si concis: Nu!

www.paginadelifestyle.ro
www.paginadelifestyle.ro

In plus, nici sa fortezi inchiderea unei aplicatii nu este o solutie, ar trebui sa faci asta doar daca aceasta a inghetat, s-a blocat si chiar nu mai reactioneaza.

“Anumite aplicatii ruleaza pentru o scurta perioada de timp, apoi intra intr-un fel de stand-by”, se arata in documentele celor de la Apple. Asta inseamna ca nu sunt active, ca nu consuma din rezerve. Aplicatiile care chiar “mananca” bateria sunt cele care ruleaza in background, de obicei navigatia GPS sau player-ul de muzica din background.

N-ai aflat inca? IPhone SE tocmai a fost lansat. Vezi cele 8 variante de GOLD.

Tags : aplicatiecercetaregoldinventieiphoneIphone SEmobiltehnologietelecomunicatiitelefon