close
DE ZI CU ZI

5 motive pentru care ar trebui sa bei BERE! Numarul 4 este foarte important!

de-ce-bei-bere-1000×582

Gata, e dovedit! Bărbații beau bere… din motive medicale! Uite care sunt cele mai importante 5 efecte pe care le are berea asupra corpului tău!

1.Berea menține rinchii sănătoși. Această băutură conține proteine și o cantitate mai mare de vitamina B decât conține vinul. Pentru că are multe vitamine și enzime, fiecare sticlă de bere băută scade șansele de apariție a pietrelor la rinichi.

2. Berea e un bun tratament pentru insomnie. Îți asigură un somn liniștit pentru că e plină de acid nicotinic.

3. Știai că berea previne infarctul? Un studiu a demonstrat că cei care consumă bere ocazional și în cantități moderate au șanse cu aproximativ 50% mai mici să facă infarct. Mai mult, berea elimina cheagurile de sânge ce pot afecta inima!

4. Berea elimină stresul și îmbunătățește memoria. Specialiștii spun că ingredientele din bere îi scapa pe consumatori de anxietate. De asmenea, un studiu recent demonstrează că băutorii de bere sunt mai puțin predispuși să sufere de Alzheimer.

5. Iată un beneficiu pe care îl vor adora și femeile: berea e bună pentru piele. Ea conține vitamine bune pentru ten, ce fac pielea mai catifelată.

6. Ajută oasele – are un conținut mare de siliciu ce mărește densitatea oaselor. Maxim două pahare pe zi scad considerabil riscul fracturilor.

De acum înainte vei bea bere și ca să te răcorești și să te relaxezi, dar și pentru că are proprietăți nemaipomenite pentru bunăstarea organismului. Atenție, însă! Nu sunt recomandate mai mult de doua pahare de bere pe fiecare zi și medicii nu încurajează consumul de bere zilnic, ci doar ocazional!

Tags : de ce sa bei beresanatate