close
DE ZI CU ZI

15 invenții incredibile, care-ți vor schimba viața!

suport1

E drept că ne aflăm constant în căutare de noi moduri prin care ne-am putea îmbunătăți viața, iar invențiile sunt cea mai sigură modalitate de a reuși asta. Poate că acesta este și motivul pentru care creatorii lor se inspiră și vin cu tot felul de idei prin care ne pot face viața mai ușoară.

Cele pe care urmează să le vedeți în următoarele imagini nu numai că vă vor lăsa cu gura căscată, însă nu aveți cum să nu vi le doriți pentru voi!

De la suporturi originale pentru căni și pahare, televizor ascuns în spatele unui tablou, bănci și serviete cu mai multe scopuri, pixuri inteligente și tastaturi virtuale pentru smartphone-uri, lista de invenții de mai jos le cuprinde pe toate, dar și multe altele! Vă imaginați cât de ușoară ar fi viața voastră dacă ați intra în posesia acestor invenții?

1. O bancă multi-funcțională

2. Suport pentru spaghete

3. Aer condiționat pentru confortul în pat. Cu toții știm trucul cu a scoate un picior de sub cearșaf pentru a ne ține răcoare. Ei bine, acum nu mai este cazul.

4. Șlapi creați pentru joaca cu copiii

5. Clips-uri pentru grătare

6. Servieta multi-funcțională

7. O lampă de buzunar care arată ca un card de credit

8. 3 în unu: o mașină de preparat cafeaua, o tigaie pentru prăjit și un prăjitor de pâine, combinat într-un super electrocasnic! Cum să nu ți-l dorești acasă?!

9. Întrerupătoare magnetice

10. Cana care se amestecă singură

11. O tastatură virtuală pentru telefonul mobil

12. Un cort ce funcționează pe bază de lumină solară

13. Suporturi utile pentru cești, căni și pahare.

14. Un televizor ascuns!

15. Un stilou inteligent